|
[515-496] [495-476] [475-456] [455-436] [435-416] [415-396] [395-376] [375-356] [355-336] [335-316] [315-296] [295-276] [275-256] [255-236] [235-216] [215-196] [195-176] [175-156] [155-136] [135-116] [115-96] [95-76] [75-56] [55-36] [35-16] [15-1]
Kedves Tamás!
Szeretnék segíteni, de konkrét recepteket nem tudok írni. Még régebben terveztem, hogy kimondottan erre az edényre vonatkozó recepteket teszek fel az oldalra, de ebből nem lett semmi, és másfél éve, sajnos, az oldallal sincs elég időm foglalkozni. Még évekkel ezelőtt az NLC fórumába irogattam ebben a témában. A "törölt felhasználó" engem takar, mert évek óta nem jártam ott, javaslom olvasd el a hozzászólásokat, sok hasznos dolgot megtanulhatsz belőle.
https://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=224045
Én úgy kezelem az edényt, mint egy kisebb sütőt, gyakorlatilag mindenre használom, főleg akkor, ha kisebb mennyiségű ételt készítek, amiért kár felfűteni a nagy sütőt. A péksütemények frissítésére minden nap használom, így ha másra nem is lenne jó már csak e miatt is imádom. Már nem is eszünk úgy péksüteményt, hogy ne legyen friss, ropogós a héja. Ha elkezded használni, magad is rájössz, hogy szinte mindenre jó, kivéve azokra, amiket a fórumban is említettem.
Remélem egy kicsit tudtam segíteni.
Üdv. Aliz
|
Kedves Alíz!
Szeretnék néhány receptet kérni légkeveréses olajsütőhöz,most kaptuk,abszolut nem értünk hozzá.
Kérlek , ha lehet, néhány jótanács is elkelne.
Üdv: Novák Tamás
|
Kedves Alíz!
Zseniális az oldal, a fázisfotókkal sérült és halmozottan sérült fiatalokat oktató intézményben tanulunk főzni. Ha nem bánod, felhasználnánk a képeidet.
Köszönet a munkádért! :-)
Tamás
Válasz:
Kedves Tamás!
Ilyen nemes célra nem lehet nemet mondani. :) Használjátok a recepteket, képeket, jó főzést kívánok!
Aliz
|
Legkevereses fozoedeny hasznalatahoz szeretnek recepteket.Koszonom
2010.05.31 12:49 Hajni „Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.” |
kedves Alíz
Én is légkeveréses sütőhöz kerestem receptet és a te honlapod jön be. Én nem találom a felületen ezeket a recepteket légyszíves segíts, hogy hol találom.
Köszönöm, Spáth Jutka
2010.05.31 12:49 Hajni „Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.” |
Szia kedves Alíz, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a hasznos oldalra, mindig van mit tanulnom, pedig már 66 éves vagyok. Rendkivül sok mindent fedeztem máris fel az oldalon, talán fél órája regisztráltam és isteni, tényleg..:) Biztos, hogy nem utoljára írtam kedves Alíz és köszi, hogy itt lehetek, szia:)
|
Kedves Erika!
Ennél konkrétabb recepteket, hogy még képekkel is bemutatom a készítés fázisait, nem tudok. Mit értesz alatta? A sütőpapírral kapcsolatban is minden receptnél megtalálható a leírásban, hogy mikor használom. Én "sütőpapírmániás" vagyok, mert nem szeretem a tepsit vakargatni, ezért minden szárazabb étel alá teszek. Egy rakott krumpli alá azért nem, mert az szottyos étel, és elázik alatta a papír. Mit értesz más kiegészítő alatt?
|
Konkrét receptek érdekelnének.Technikai utasitásokkal,pl.mikor kell sütőpapirt,vagy más kiegészitőt használni.Köszönöm a segitséget.
2010.05.31 12:49 Hajni „Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.” |
Kedves Dénes!
Örülök, hogy tetszenek a receptek és annak is, hogy lefordítod őket.
Aliz
|
Jó estét kívánok mindenkinek, Dénes/ Dionýz csehul/ a nevem, Pilzenbol írok, mert nagyon tetszenek a receptek.Orulok, hogy megtaláltam ezeket a oldalakat. Neharagudjatok a hibákért nem nagyon tudok magyarul csak amit édesanyám megtanított de nagyon buszke vagyok rá , hogy tudom a magyar himnusz szavait. A recepteket fogom lefordítani és a haveroknak adom oda. Sziastok és koszi az új receptekért.
|
Nagyon szívesen!Üdv:Babus
2015.05.20 08:05 Babus „
Jó az oldal,finomak és gratula!
Üdv:Babus))
|
Nagyon jó sütő mióta megvan sütőben csak nagyon ritkán sütük. Nekem a kedvencem benne az előre pácolt csirkecomb, alatta burgonyával. Gyorsan megsül, lédús marad, és más íze is van, minthe sütőben sütném. Brokkoli is szépen megsül benne. Az egyetlen dolog amitől tartottam hogy nem lehet előmelegíteni, de mikor először kipróbáltam megértettem miért. Olyan gyorsan éri el a sütési hőmérsékletet hogy gyakorlatilag szükségtelen is lenne az előmelegítés. Nekem ez a típus van http://www.muszakiarena.hu/termekek/sencor-smh-330-halogen-suto/3081 bárkinek ajánlom.
|
Nagyon jó sütő mióta megvan sütőben csak nagyon ritkán sütük. Nekem a kedvencem benne az előre pácolt csirkecomb, alatta burgonyával. Gyorsan megsül, lédús marad, és más íze is van, minthe sütőben sütném. Brokkoli is szépen megsül benne. Az egyetlen dolog amitől tartottam hogy nem lehet előmelegíteni, de mikor először kipróbáltam megértettem miért. Olyan gyorsan éri el a sütési hőmérsékletet hogy gyakorlatilag szükségtelen is lenne az előmelegítés. Nekem ez a típus van http://www.muszakiarena.hu/termekek/sencor-smh-330-halogen-suto/3081 bárkinek ajánlom.
|
Kedves Alíz!
Amióta egyetemista vagyok és nem élek a szüleimmel, elszoktam a magyaros konyhától, a zsíros étektől. Ezért otthon állandó probléma, hogy mit főzzön édesanyám, mi az, amit megeszek. Nem áll a kezére mást főzni a magyaros ételeken kívül, én pedig nem vágyom ugyanazt a pár ételt enni, mint amikor az albérletemben vagyok. Nem mellesleg otthon már nem engedi anya, hogy én főzzek, hisz' pihenni járok haza havonta egyszer :) Ez az oldal annyit segített nekünk! A képek miatt még jobb! Köszönjük Neked a sok ötletet, a rengeteg finom ételt!
Válasz:
Kedves Fanni!
Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést. Nayon örülök, hogy ízlenek az ételek.
Üdv. Aliz
|
Jó az oldal,finomak és gratula!
Üdv:Babus))
|
Szeretnék ajándékozni pár oklevelet :

|
Szia Aliz!Boldog nevnapot kivanok es tovabbi sok sikert a munkadba!
Válasz:
Köszönöm szépen, Erzsóka!:)
|
Egy lakodalomban ettem ezt a sütit, nagyon fincsi volt. Azóta keresem a receptet :)
|
Szia! Nagyon tetszik az oldalad
Tekintsd meg az enyémet, ha van kedved, egy nagyon jó kis játékról szól, és ha kedvetek van, kezdjetek el vele játszani is!
Üdv: Andris
|
[515-496] [495-476] [475-456] [455-436] [435-416] [415-396] [395-376] [375-356] [355-336] [335-316] [315-296] [295-276] [275-256] [255-236] [235-216] [215-196] [195-176] [175-156] [155-136] [135-116] [115-96] [95-76] [75-56] [55-36] [35-16] [15-1]
| |