Aliz konyhája - minden recepthez fázisfotók
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
Hobbi
     
Konyha
     
Receptek/1199
     
Ételfotók

Előételek
Levesek

Húsételek

Feltétek

Köretek

Hideg konyha, saláták

Tészták

Sós vendégvárók

Édességek

Egyszerű ételek

Halak

Egyebek

Kelt tészták,kenyerek

Tortaképek

     
90 napos diéta
     
Olavasóim receptjei

Receptek

     
Értesítés új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TOP 100

100 receptajánlat (a 1100-ból), hogy megkönnyítsem a választást.

    ÉDESSÉGEK


Almahabos süti Aliz módra


Banános süti


Banános élvezet


Csokis meggyel töltött háromszögek


Diós csokoládészelet

 
Emeletes élvezet

 

Epres-zseléhabos sütemény

Tálalva.
Flambírozott banán vaníliaszósszal


Habos túrós pite

Kijevi krémes


Krémes meglepetés


Kókuszos almás


Különleges meggyes pite

Lehetetlen pite

 
Mennyei eledel


Méteres kalács

Narancsos kocka


Négerkocka szomszéd módra


Osztrák pikáns "tiramisu"

 
Őszibarackos rétes


Rakott palacsinta 


Részeges és túrós barát 

Rumos szilvás sütemény

Sárgabarack torta


Serpenyős rétes

 
Stracciatella


Sültfagylatos gofri

 
Sült túrógombóc

Tarka koh


Túróbundában sült banán


Túrókrémes tölcsérek


Túrós-kakaós kevert


Túrós-krémes pite


Túróval töltött zsemle


Verdens beste


Ferdinánd kalács

  SÓS VENDÉGVÁRÓK


Ági féle sajtos ropogós


 Káposztás virsli tésztában


Részeges pogácsa

 
Sajtkrémmel töltött pogácsa

 
Sajtos pogácsa


Sajtos pogácsa (rúd)


Sajtos-sonkás tekercs

 
Sonkás-sajtos rétes


Sós-omlós sütemény

    LEVESEK

 
Darálthúsos paradicsomleves


Dupla hagymás leves

 
Édes sütőtökleves


Gyümölcsleves túrós galuskával

 
Kantoni rizsleves curryvel

 
Káposztás bableves


Metélőhagymás kukorica krémleves

 
Norvég királyi leves

 
Rumos-mazsolás gesztenyeleves

 
Tárkonyos raguleves


Túrógombóc leves 

 HÚSÉTELEK, FELTÉTEK


Csirkecsíkok fűszeres tésztában


Fokhagymás csirkeragu


Fokhagymás sült lapocka


Fűszeres túróval töltött csirkemell

 
Hentesborda


Kókuszos csirke


Különleges töltött borda


Marhapörkölt vadász módra

Mogyorós rizzsel és mogyorókrémszósszal tálalom a húsdarabkákat.
Mogyorókrémes csirke


Paradicsomos káposzta húsgombóccal


Pilisi ragu


Rántott fagyasztott vagdalt


Rozmaringos-narancsos csirke

Tejszínes halragu leveles tésztában


Sajtos rakott csirkemell

 
Tanduri csirke


Tepsis diós hús


Vajpuha marhaszelet


Rántott tojás


Sajttekercs rántva


Tojásos rétes

 

  KÖRETEK


Fokhagymás, sajtos krumplipüré


Mandulás burgonyagolyó


Mogyorós burgonyapüré


Mustáros-hagymás krumpli

 
Palaó rizs


Resztelt krumpli


Rozmaringos krumpli


Tepsis burgonyalepény

Párolt rizzsel összekeverem és együtt pirítom.
Zöldséges-mogyorós rizs

         VEGYES


Csirke vajas tésztában

Meleg töltött tojás


Kukoricás chilis babsaláta


Mogyorós burgonyasaláta


Citromfüves rántott afrikai harcsafilé


Tejszines halfilé 


Csirkés-zöldséges tészta

 

Júhtúrós sztrapacska


Tojásos nokedli gazdagon

 

Hagymás rakott tojás

 

 

Tejfölös újkrumpli


Francia pirítós


Klubszendvics


Sajtos-tojásos pirítós

Sütőben megsütöm. 

Sonkás-sajtos tojás csészében

 

 

Töltött bundás kenyér

     
Torták

 

Anyáknapi torta

Cicitorta

 Karácsonyi torta 2010

Szülinapi torta II.

Málnazselés csokitorta

Tojáslikőrös autós torta

Trüffelkrémes patchwork torta

Valentin napi puncstorta

     
Forum
Fórumok : Általános : FŐZÉS Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
azila

2007.11.06. 23:07 -
Receptekről, főzésről, sütésről...

[46-27] [26-7] [6-1]

Aliz1 Előzmény | 2012.11.26. 12:03 - #49

Kedves Skeeper!

Ha egy   Meleg burgonyasalátát

 adsz hozzá, akkor nem csak köret lesz a csirkéhez, hanem saláta sem kell külön. És nagyon finom.                   Ha már csirke az egyik hús, a másiknak sertést javaslok, mégpedig a másik kedvencet,   Tepsis diós húst.                                                                                          

Nagyon egyszerű, mert csak a diós szószt kell összekeverni, tepsibe fektetni a hússzeleteket, rákenni és megsütni. Nagyon különleges, ez is sikeres volt minden vendégünknél. Az őzgerinces csirkét előtte meg lehet sütni, mert úgyis jobban lehet szeletelni, ha pihen egy kicsit, és utána azonnal be lehet tenni a sütőbe.

Köretnek még a

  Resztelt krumpli - ajánlom,

mert ennél egyszerűbb nincs. A krumplit héjában jó előre meg lehet főzni, úgyis teljesen ki kell hűlnie, csak egy jó teflon serpenyő kell hozzá, mert úgy finom, ha jól lepirul.

Előételnek, mivel a sütő foglalt, valami hideg salátát adnék, pl. a csirkés tésztasalátát, de több is van a hidegkonyhás ételek között. Ezt kiadagolva tálkában, fagylalt kehelyben, szép pohárban szoktam adni, salátalevéllel, és egyebekkel díszítve. Ezt előző nap kell elkészíteni, hogy az ízek jól összeérjenek. Sokszor karácsonykor is ilyesmi előételt adok, ha sok a sütnivaló. Persze, akkor, szoktam előtte leveles tésztából sütni hozzá tálkát, hogy még ünnepélyesebb legyen.

  Csirkés tésztasaláta (Ricsi kedvence)

Desszertnek mi más ajánlanék, mint a nagy-nagy kedvencemet, a Verdens bestét.

  Verdens beste

Ekkora társaságnak dupla adagot kell sütni, így két nagytepsi nagyságú lapból áll. Hogy egyszerűbb legyen, és gyorsabb, Aranka vaníliás krémporból készíteném a tölteléket, mert azzal is tökéletes.  A szeletelt mandulát sokszor kihagyom belőle, mert nincs mindig itthon. A látszat ellenér nagyon gyors süti, és még nem volt vendég, aki ne lett volna oda érte, ha elég édesszájú.

Jó készülődést!

Üdv.

Aliz


Aliz1 Előzmény | 2012.01.10. 11:30 - #48

Ági!

Lefagyasztom, ha csak 1-2 plusz marad.Sütök pl. ilyet.

.  Diós csokoládészelet

A lefagyasztott tojásfehérjéket nagyon jól fel lehet használni pl. akkor, ha sütsz valamilyen habos tetejű sütit (Rákóczi- vagy Habos túróst, vagy Máglyarakást). Ilyenkor a megadott mennyiséghez még adok plusz tojásfehérjéket, így szép magas lesz. Kettesével fagyasztom le, így könnyebb adagolni. Szoktam még szaporítani vele a tojást panírozáshoz, de a húsgombócot vagy a fasírtot is nagyon jól összetartja a csak fehérje is. Piskótát is lehet úgy sütni, hogy 3-4egész tojás és 2-3 tojásfehérje, de vannak csak fehérjéből készített piskóták is. Habcsókot is lehet készíteni pl. kókuszosat és még sok mást is. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe.:)


JneErika Előzmény | 2011.12.04. 19:53 - #47

Kedves Alíz !

Semmi gond, megoldottam a problámát !  Sütöttem egy nagyobb tebsiben egy szép magas piskótát és ahogyan javaslod is, kistányér segítségével köröket vágtam ki belőle, de előbb még egy pogácsaszaggatóval kimértem, hogy milyen vastag kört lyukasszak ki a közepén, amin a baba még éppen átfért. 5 emeletes lett, és még piskótám is maradt, amit eltettem a hűtóbe és pár nap múlva somlóinak felhasználtam !

Köszi a segítséged azért, és legközelebb amoda írok majd !

Minden jót kívánok: Erika az ercsihamiról !

UI: Ha nem bánod küldök egy fényképet is !


 


Aliz1 Előzmény | 2011.11.28. 14:23 - #46

Kedves Erika!

Nagyon sajnálom, hogy csak most olvastam el a kérdésedet. Ha sürgős választ kérsz, akkor legközelebb a chat-ben írj, legalább annyit, hogy kérdeztél a fórumban, mert az chatet mindig látom, de ide csak akkor jövök, ha kapok értesítést. A hétvégén nem volt sok időm, így meg se néztem a postafiókomat.

Gondolom, megoldódott a piskótakérdés. Sajnálom, hogy nem kaptál időben választ. Egyébként a jénaiban is megsül, sőt úgy is lehet barbitortát építeni, ha lapban sütöd meg a piskótát és különböző nagyságú körökre vágod, és így áépíted fel a krémmel a szoknyát. A krémmel jól el lehet tüntetni a épcsőzetes formát, persze a legegyszerűbb, ha eleve olyan formában sütöd, amin már nem kell sokat változtatni.

Remélem jól sikerült..:)Üdv.
Aliz


JneErika Előzmény | 2011.11.25. 17:09 - #45

Kedves Alíz !

Sürgős segítésges kérek, mert holnap a barbi-torta alapját, tésztáját meg kéne sütnöm, de nem tudom, hogy mibe. Kaptam egy szilikonos kuglófformát, de az nem lesz elég magas, és ezért csak a barbi baba térdéig érne a piskótám. Van viszont egy kúp formájú IKEA-s, nagy salátástálam, ami viszont hőálló üvegből (olyasmi mint a jénai) van. Az a kérdésem, hogy vajon jénaiba megsül-e a piskóta ?

Segítségedet előre is köszönöm !

Üdvözlettel : Erika


azila Előzmény | 2010.11.06. 18:54 - #44

Kedves Gyöngyi!

A fórró sütőbe helyezés azt jelenti, hogy a sütőt elő kell melegíteni arra a hőfokra, amennyi meg van adva a receptben, és csak akkor betenni a tepsit, ha már elérte ezt a hőfokot.  Van olyan étel is, amit be lehet tenni akkor is, amikor bekapcsolod a sütőt, de ha külön írja a recept, hogy forró sütőbe kell tenni, annak oka van, érdemes betartani.

A legegyszerűbb és leggyorsabb piskóta készítését ennél a receptnél részletesen leírtam, lefényképeztem. Nagymamám szokta így készíteni és énis, ha kevés az időm.

Talán még ennél is gyorsabb és teljesen kezdőknek is sikerül (általános iskolában tanulták a gyerekek Skandináviában).

Egy pohárba beleütöm a tojásokat (4 db kb. 2 dl), majd ugyanannyi cukrot és lisztet is kimérek. A lisztben elkeverek 1 cs. sütőport, majd az egészet egy elektromos habverűvel jól összekeverem. Sütőpapírral bélelt tepsibe vagy tortaformába öntöm és 180 °C-ra előmelegített sütöbe teszem és megsütöm.

Szia. Alit

 


fillaggy Előzmény | 2010.11.06. 18:11 - #43

 Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a "fórró sűtő" -be helyezés? Méfgis hány fokos a sűtő ilyenkor?

Most kezdtem el sütögetni, és nem minden világos számomra.

A másik kérdésem, hogy tud valaki egyszerü piskóta tészta receptet? Olyan hagyományos piskóta tésztára gondolok.

Állítólag nagyon egyszerű az elkészítése.

 

Nagyon köszönöm.

 

Gyöngyi 


azila Előzmény | 2010.11.02. 21:49 - #42

Kamonda!

Köszönöm szépen a recepteket., mindkettő nagyon jól hagzik.:)


Kamonda Előzmény | 2010.10.29. 14:42 - #41

 Mézes keksz:

 
Nagyon finom, épp a napokban készítettünk egy adagot belőle!
 
- 25 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 6 ek. méz
- 3 kk. mézes fűszerkeverék
- 1 kk. narancshéj
 
Ezeket felolvasztani egy lábasban, és kihűteni. Ha kihűlt, hozzákeverni:
 
- 2 tojást
- 40 dkg liszt
- 2 kk. szódapor
- só
 
Jól ki kell kikeverni, és összegyúrni a masszát. Ha ragadna, még egy kis lisztet teszünk hozzá, de ne legyen kemény a tészta!
 
1 napig hűtőbe rakjuk, majd másnap, kinyújtjuk, kiszaggatjuk különböző figurákkal.
 
Nagyon hamar megsül!


Kamonda Előzmény | 2010.10.29. 14:42 - #40

 Sült banán:


- 2 érett banán
- 1 tábla étcsokoládé
- pár dkg vaj
- főzőtejszín
- méz 
- durvára tört, sótlan mogyoró

Elkészítés:
A banánt hosszában félbevágjuk, és 180 fokon addig sütjük, amíg a héja egészen meg nem feketedik (kb. 12 perc). Közben a csokit megolvasztjuk, hozzáadunk pici vajat, mézet és tejszínt. Folyékony állagúra kevergetjük.

A csokis masszát a sütőből kivett banánokra csurgatjuk, és megszórjuk tört mogyoróval.

Megjegyzés:
Én mézet nem tettem bele, de így is nagyon finom volt! A legjobb frissen!


azila Előzmény | 2010.09.23. 23:06 - #39

Kedves Kamonda!

Köszönöm szépen a recepteket. A zsemlefánkot már készítettem, de kiflikarikákból, és nagyon.nagyon régen. Köszönöm, hogy eszembe juttattad, mert nekem is nagyon ízlik.:)


Kamonda Előzmény | 2010.09.23. 13:12 - #38

 Eredeti tiramisu recept:

 
 
Hozzávalók:
 
4 nagyon friss tojás, 
3 cs.vaníliás cukor, 
3 ek.k.cukor, 
50 dkg mascarpone (natúr tjszínes krémsajt), 
1-2 evőkanál martini vagy konyak, 
kb.40 db babapiskóta, 
a piskóta áztatásához:3 dl erős feketekávé, 
7-8 evőkanál kristálycukor,egy kupica konyak. 
a tetejére:2-3 ek.cukrozatlan kakaópor.
 
Elkészítés:
A tojások sárgáját a kétféle cukorral habosra kavarjuk.Akkor jó,ha a cukor elolvadt,a massza kifehéredik és tejföl sűrűségű.A jól lehűtött krémsajtot hozzáadjuk,majd a martinival vagy konyakkal ízesítjük.A tojások fehérjét kemény habbá verjük és lazán a sajtos krémbe forgatjuk. A babapiskóta áztatásához a hideg kávét a cukorral meg a konyakkal összekeverjük.A piskóta felét egyesével néhány másodpercre beleforgatjuk,majd amikor megszívta magát,kissé lecsöpögtetve,egy rétegben tálcára rakosgatjuk.A fele krémet egyenletesen rárakosgatjuk.A többi krémet a tetejére meg az oldalára kenjük,végül kakaóport szitálunk rá. 
Hűtőszekrényben kb.fél órá át állni hagyjuk.
 
Tanácsok:
Fontos,hogy a sajtkrém hideg legyen,csak így lesz kemény a krém.(Ha mégis lágyra sikerülne,akkor egy evőkanálnyi zselatint oldjunk fel egy deci vízben és keverjük a krémhez.) 
Magában is tálalhatjuk,de adhatunk mellé vaníliasodót vagy gyümölcssalátát is. 
A rumot rumaromával is helyettesíthetjük.

Kamonda Előzmény | 2010.09.23. 13:12 - #37

Szia Alíz! Nem tudom ismered-e a Zsemlefánkot!? Mi nagyon szeretjük, ezért szeretném megosztani veled a receptjét, hátha kedvet kapsz hozzá.

Zsemlefánk:

- 4 zsemle

- 2 dl tej

- 4 evőkanál cukor

3 tojás

- 4-5 evőkanál liszt

 

A sütéshez:

- olaj

 

Elkészítés:

A zsemléket ujjnyi vastagságúra szeleteljük A tejben elkeverjük a cukrot. A tojásokat alaposan felverjük. A zsemleszeleteket belemártjuk a cukros tejbe. Megforgatjuk a lisztben és a felvert tojásokban. A zsiradékot közepes forróságúra hevítjük, s a szeleteket és szép pirosra sütjük benne. Fahéjas porcukorral tálalom! Isteni finom!

 


azila Előzmény | 2010.05.25. 10:44 - #36

Kedves Kriszti!

Köszönöm szépen.:)
Már régen készítettem karamellt, de nekem általában jól szokott sikerülni az a fajta, amelyikkel a Mikrós túrótortát vontam be, mert ez eredetileg cukorka recept. Attól függ, hogy milyen kemény lesz, hogy meddig főzöd. Írtam is a receptben, hogy próbálgatni kell. Hideg vízbe kell csöppenteni egy kicsit és megnézni, hogy nyúlik-e. Ha igen, akkor nem jó, mert a végeredmény is kemény és ragadós lesz. Olyan legyen, hogy inkább kicsit törjön, semmiképpen ne ragadjon. Ezt inkább tapasztalni kell, azért kell gyakran vízbe csöppenteni, mert minden a főzési időn múlik.Laposabb edényben, pl. teflonos serpenyőben, palacsintasütőben szoktam készíteni, mert gyorsabban megfő, ugyanis elég sokáig tart, míg eléri a jó állagot, közepes lángon. Jó próbálkozást!:)


csipike Előzmény | 2010.05.22. 17:51 - #35

Kedves Alíz!

Ritkán fórumozok, de a receptjeidet nagyon szeretem, az meg külön csoda, hogy képek is vannak hozzá. Az egyetlen oldal a neten, aminek a receptjeivel főzés terén sosem volt még negatív tapasztalatom. A sütés más, de ott egyértelműen a tűzhelyem a ludas. (Éget, mint a rossznyavalya.)

Párom valami netről vett recepttel próbált karamellát csinálni (olyat szeretett volna, mint a Krowka), ehhez képest valami igen jó ízű, de kőkemény cucc lett a végeredmény. Van esetleg valami recepted vagy ötleted?

Ezúton is köszönöm, hogy létrehoztad ezt az oldalt. Nagyon nagy segítség. :-)

Kriszti


azila Előzmény | 2010.03.21. 20:39 - #34

Kata kérdését a chat-ből áthoztam ide:

Kata57: Szia Alíz! Egy jó piskóta alap receptre lenne szükségem, kérlek, ha tudsz, küldjél már nekem (soha nem sikerül, olyan béna vagyok). Köszönöm. Kata

Kedves Kata!

Én általában úgy szoktam készíteni, mint ahogy a nagymamám. Amennyi tojás, annyi evőkanál cukor és púposabb evőkanál liszt. Először a tojások fehérjét felverem elektromos habverővel. Amikor már keményedik, egyenként beleverem a kristálycukrot. Ha már jó kemény, egy kézi habverővel óvatosan belekeverem a tojások sárgáját és a lisztet is, de nem öntöm bele egyszerre, hanem 2 kanalanként.  Úgy keverem, hogy körben a széléről a közepe felé óvatosan beleforgatom a lisztet.. Ha már elkeveredett, tovább nem töröm a habot. A tojások sárgája és a liszt után is jó habosnak kell maradnia. A tortaformának csak az alját sütőpapírozom ki, az oldalát nem és nem is vajazom, majd beleöntöm a masszát és egy kicsit a közepéről a széle felé, az edény falára is kicsit (1-2 cm) felhúzom a tésztát, hogy ne púposodjon fel a közepe sülés közben. Kb. 170 °C-os sütőben sütöm. Hogy hány percig, az attól függ, hogy milyen vastag a piskóta, lapban vagy magasabb formában sül. Az illata és a színe többet mond. Ha már úgy gondolod, hogy jó, a tetejét meg kell tapogatni, ha már nem érzed szivacsosnak, akkor biztos jó. Vagy hagyd egy kicsit a kinyitott sütőben (tortaformában sült piskótára vonatkozik), vagy vedd ki és tedd egy rácsra fejjel lefelé. Ha már hűlt egy kicsit egy késsel vágd körbe a tortakarika mentén és vedd le róla a papírt.

Ha eddig mindig sikertelen voltál a piskótasütésben, akkor van egy olyan módszer, amivel nem lehet elrontani. Még a gyerekeknek tanították a suliban (Norvégiában) és néha én is alkalmazom. Nem véletlenül egyszerű a módszer, ha a kisiskolások tanulták.:)

Üss 4 tojást egy pohárba, majd egy ugyanolyan pohárba ugyanannyi lisztet, meg ugyanannyi cukrot. Öntsd a lisztet és a cukrot egy keverőtálba, adj hozzá egy csomag sütőport, keverd el, majd add hozzá a tojásokat és elektromos habverővel keverd el jó alaposan! Úgy kell sütni, mint a másik piskótát. Nagyjából 4 tojás=2 dl (Persze nem túl kicsi tojásokból.)

Ha kakaós piskótát sütsz, a kakaót mindig ugyanannyi liszt helyett kell beletenni.

Van, aki a tojássárgáját keveri habosra a cukorral, majd hozzákeveri a habot, nekem azzal sem lett jobb az eredmény, ellenben az egész tojásokat is kemény habosra lehet verni a cukorral, csak egy kicsit több idő kell hozzá és csak a lisztet kell fakanállal vagy  kézi habverővel óvatosan beleforgatni. Ez akkor jöhet jól, ha véletlenül tojássárgája megy a fehérjébe, és nem tudjuk kiszedni belőle, így meg nem lesz kemény a hab.

Jó próbálgatás!:)


azila Előzmény | 2010.03.04. 10:12 - #33

Sza Husi!

Köszönöm szépen.:)
Én sem pontosan 24 cm-es formában készítettem, ugyanis szív alakú volt, és csak saccoltam a 24 cm-est, de ha egy kicsit növeled a mennyiségeket, akkor biztos jó lesz. Én kb. ennyivel módosítanám:

Piskótához:

3 nagy tojás                                     4 tojás
2 púpos ek liszt                                3 ek liszt                            
1 púpos ek. kakaópor                       1 púpos ek. kakópor
3 ek. cukor                                       4 ek. cukor
Krémhez:
2 db citrom
1 cs. tejszínes pudingpor         + 1 púos ek, étkezési keményítő vagy liszt
3 dl tej                                     4 dl tej
15 dkg Ráma                           20 dkg Ráma
10 dkg porcukor                      13 dkg porcukor

Husi023 Előzmény | 2010.03.03. 17:12 - #32

Szía Alíz! Két hete regisztráltam az oldaladra azota mindig itt logok és új recepteket keresek már egy párat meg is csináltam.  Tudni kell 23 éves vagyok most tanulok főzni sütni a te recept leírásaid alapján és a képek segítségével eddig nagyon jól megy ! Most a citrom totrát szeretném megsütni , de csak 26cm-es torta formám az alapanyagok 24cm-hez vannak leírva. Kérdésem : mennyivel növeljem az adagokat a 26cm-es formához? Válaszodat előre is köszönöm. Gratulálok az oldalhoz.

 


azila Előzmény | 2010.02.07. 23:11 - #31

Kedves Timi!

Köszönöm szépen a visszajelzést. Örülök, hogy sikerülnek a receptjeim. A kenyér alá bőven kell lisztet szórni, akkor nem ragad, de a sütőpapír a legbiztosabb módszer.

További sikeres sütés-főzést kívánok.!:)
Aliz.


Timi Előzmény | 2010.02.07. 19:25 - #30

Elnezest kerek!

Sajnos most vettem eszre, hogy elirtam egy szot az elozo levelemben. Belevertem az bekevertem (akart lenni) .

Timi


[46-27] [26-7] [6-1]

     
óra
     

Névnapi idézetek küldése...

     

Xukor (nyírfacukor) az egészséges édesítő.
Rendelés 10 %-os kedvezménnyel!

 

     
weblapfordító
     
Számláló
Indulás: 2006-09-23
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Kedvenc linkek
     

Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!    *****    Fele királyságomat nektek adom, hisz csak rátok vár ez a mesebirodalom! - Új menüpont a Mesetárban! Nézz be te is!    *****    DMT Trip napló, versek, történetek, absztrakt agymenés:)    *****    Elindult a Játék határok nélkül blog! Részletes információ az összes adásról, melyben a magyarok játszottak + egyéb infó    *****    Florence Pugh Hungary - Ismerd meg az Oppenheimer és a Dûne 2. sztárját.    *****    Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre