Aliz konyhája - minden recepthez fázisfotók
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
Hobbi
     
Konyha
     
Receptek/1199
     
Ételfotók

Előételek
Levesek

Húsételek

Feltétek

Köretek

Hideg konyha, saláták

Tészták

Sós vendégvárók

Édességek

Egyszerű ételek

Halak

Egyebek

Kelt tészták,kenyerek

Tortaképek

     
90 napos diéta
     
Olavasóim receptjei

Receptek

     
Értesítés új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TOP 100

100 receptajánlat (a 1100-ból), hogy megkönnyítsem a választást.

    ÉDESSÉGEK


Almahabos süti Aliz módra


Banános süti


Banános élvezet


Csokis meggyel töltött háromszögek


Diós csokoládészelet

 
Emeletes élvezet

 

Epres-zseléhabos sütemény

Tálalva.
Flambírozott banán vaníliaszósszal


Habos túrós pite

Kijevi krémes


Krémes meglepetés


Kókuszos almás


Különleges meggyes pite

Lehetetlen pite

 
Mennyei eledel


Méteres kalács

Narancsos kocka


Négerkocka szomszéd módra


Osztrák pikáns "tiramisu"

 
Őszibarackos rétes


Rakott palacsinta 


Részeges és túrós barát 

Rumos szilvás sütemény

Sárgabarack torta


Serpenyős rétes

 
Stracciatella


Sültfagylatos gofri

 
Sült túrógombóc

Tarka koh


Túróbundában sült banán


Túrókrémes tölcsérek


Túrós-kakaós kevert


Túrós-krémes pite


Túróval töltött zsemle


Verdens beste


Ferdinánd kalács

  SÓS VENDÉGVÁRÓK


Ági féle sajtos ropogós


 Káposztás virsli tésztában


Részeges pogácsa

 
Sajtkrémmel töltött pogácsa

 
Sajtos pogácsa


Sajtos pogácsa (rúd)


Sajtos-sonkás tekercs

 
Sonkás-sajtos rétes


Sós-omlós sütemény

    LEVESEK

 
Darálthúsos paradicsomleves


Dupla hagymás leves

 
Édes sütőtökleves


Gyümölcsleves túrós galuskával

 
Kantoni rizsleves curryvel

 
Káposztás bableves


Metélőhagymás kukorica krémleves

 
Norvég királyi leves

 
Rumos-mazsolás gesztenyeleves

 
Tárkonyos raguleves


Túrógombóc leves 

 HÚSÉTELEK, FELTÉTEK


Csirkecsíkok fűszeres tésztában


Fokhagymás csirkeragu


Fokhagymás sült lapocka


Fűszeres túróval töltött csirkemell

 
Hentesborda


Kókuszos csirke


Különleges töltött borda


Marhapörkölt vadász módra

Mogyorós rizzsel és mogyorókrémszósszal tálalom a húsdarabkákat.
Mogyorókrémes csirke


Paradicsomos káposzta húsgombóccal


Pilisi ragu


Rántott fagyasztott vagdalt


Rozmaringos-narancsos csirke

Tejszínes halragu leveles tésztában


Sajtos rakott csirkemell

 
Tanduri csirke


Tepsis diós hús


Vajpuha marhaszelet


Rántott tojás


Sajttekercs rántva


Tojásos rétes

 

  KÖRETEK


Fokhagymás, sajtos krumplipüré


Mandulás burgonyagolyó


Mogyorós burgonyapüré


Mustáros-hagymás krumpli

 
Palaó rizs


Resztelt krumpli


Rozmaringos krumpli


Tepsis burgonyalepény

Párolt rizzsel összekeverem és együtt pirítom.
Zöldséges-mogyorós rizs

         VEGYES


Csirke vajas tésztában

Meleg töltött tojás


Kukoricás chilis babsaláta


Mogyorós burgonyasaláta


Citromfüves rántott afrikai harcsafilé


Tejszines halfilé 


Csirkés-zöldséges tészta

 

Júhtúrós sztrapacska


Tojásos nokedli gazdagon

 

Hagymás rakott tojás

 

 

Tejfölös újkrumpli


Francia pirítós


Klubszendvics


Sajtos-tojásos pirítós

Sütőben megsütöm. 

Sonkás-sajtos tojás csészében

 

 

Töltött bundás kenyér

     
Torták

 

Anyáknapi torta

Cicitorta

 Karácsonyi torta 2010

Szülinapi torta II.

Málnazselés csokitorta

Tojáslikőrös autós torta

Trüffelkrémes patchwork torta

Valentin napi puncstorta

     
Kijevi krémes

Ezt a süteményt már 4 évvel ezelőtt feltettem az oldalra, de akkor még kevés képet készítettem egy recepthez, és a képek minősége sem volt túl jó. Most több fázisfotó is készült hozzá, és egyébként is szerettem volna felhívni a figyelmet rá, mert az egyik legfinomabb sütemény az oldalon lévők közül. Gyakran készítem karácsonykor, mert 1-2 nappal előbb is megsüthető, és eddig még mindig sikerem volt vele.

 

  Kijevi krémes

 

 

Hozzávalók:

 

 

Tésztához:  

40 dkg liszt   
20 dkg porcukor

25 dkg margarin

1 csomag sütőpor

4 tojás sárgája

tejföl

Tetejére:

4 tojás fehérje

15 dkg cukor

2 maroknyi durvára darált vagy vágott dió

A krémhez 4 kanál lisztet 4 dl tejjel, 1 tojással simára keverek, majd sűrű krémmé főzöm. Amíg hűl, 25 dkg porcukrot, 25 dkg margarint, l csomag vaníliás cukorral habosra keverek, majd a kihűlt krémmel összedolgozom.

A tészta hozzávalóit összedolgozom, annyi tejfölt adok hozzá, hogy rugalmas, puha, nyújtható tésztát kapjak. 3 részre osztom, egyenként kinyújtom a tepsi nagyságúra vágott sütőpapíron. A habot rákenem a tésztalapokra, durvára darált dióval megszórom, és megsütöm kb. 200 °C-on.. Légkeveréses sütőben egyszerre két tepsivel is lehet sütni. Ha kihűlt, megtöltöm a krémmel és minimum egy fél napra, vagy egy éjszakára állni hagyom, amíg a tészta megpuhul a krémtől.

Megjegyzés: akkor lesz nagyon finom, puha a végeredmény, ha a tésztát nem sütjük meg nagyon. A hab úgyis gyorsan pirul, annyi sütés a tésztának is bőven elég. Ha túlsütjük, a tészta nem puhul meg a krémtől.

 

 

A lapokat megtöltöm a krémmel.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Kedves Alíz! Igaz itt nagyon sok féle Kijevi krémes recept van, de az Öné a lepraktikusabb!!! és megkockáztatom, hogy a legfinomabb!

November közepe óta sütöm, szinte heti rendszerességgel! várva, hogy megunja a családom, de nem jön össze.

Ez egy nagyon finom, és kiadós. A receptje leírása pedig nagyon körültekintően van leírva.

Köszönöm szépen, és kívánok Önöknek

Nagyon boldog karácsoni ünnepeket

 

üdvözlettel: Vadas Lászlóné

 

 

 

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
56 hozzászólás
2017.10.24. 14:58
Aiz

Kedves Ilonka!

Igazad van, de én azért is használom a sütőpapírt, mert amíg az egyik lap sül, addig a másik papíron elkészítem a következőt, és amikor kiveszem a sütőből, csak belehúzoma a forró tepsibe papírral együtt. A mesült lap papírján meg már nyújtom is a követlezőt, így nagyon gyorsan megy.

2017.10.22. 19:07
Ilonka

Elnézést kérek a haragszok szót elírtam, tehát ha nem haragszol, így szerettem volna írni! 

2017.10.22. 19:05
Ilonka

Kedves Aliz!  

Én is már sokadjára sütöm meg, ha nem haragszok meg, én csak a tapasztalatomat szeretném megosztani. A sütő papírt én nem használom, mert van annyi liszt a tésztán nyújtás után, de egy picit meg is lehet a sütő felületet lisztezni, és egyszerűen kicsúszik a tepsiből a megsült lap. A másik pedig, hogy én 2 csomag vaniliás pudingot szoktam 5 deci liter tejjel megfőzni, a többit úgy csinálom agogyan te.Egyébként tényleg nagyon szépen lépésről lépésre le van fényképezve, így nagyon könnyedén elkészíthető ez a nagyon fínom sütemény! 

2016.10.11. 16:06
Aliz

Csak egy csipetnyi kell hozzá. Az édes íz jobban kijön egy kis sótól.

2016.10.02. 15:15
Györgyi

Kedves Aliz!

A képek szerint só is kell a tésztába. Vagy nem fontos? Ha kell, mennyit tegyek?

2016.05.31. 10:40
Aliz

Kedves Ildikó!

Örülök, hogy hasznos volt a blogom számodra. Igaz, hogy azt írtam, hogy első rész, de második részt nem írtam. A lényeg úgyis benne van. Még feltettem egy-két sütireceptet, amit el is készítettem az esküvőre, azokat megtalálod a 2012.június 7-én,12-én és 13-án írt bejegyzésemben az alizkonyha.blogspot.com -on. Mivel ez már régen volt, és azóta nem kellett több esküvőt szerveznem, így új tapasztalatokkal nem rendelkezem.

Jó készülődést, és sok boldogságot kívánok a fiataloknak!

2016.05.26. 18:10
Ildikó

Kedves Alíz! Nagy segítség a blogod számomra, nyári esküvőre készülök, kb 24 fős garázs lagzi lesz nálunk a férjem unokahuga nálunk álmodta meg az esküvőjét. Szokás szerint magamra vállaltam a vendéglátás minden munkáját. Már elkezdtem a próba sütést a Kijevi krémes recepteddel kezdtem. Nagyon finom és aránylag könnyű, olcsó és mutatós süti. A családomnak nagyon ízlik. Rövíd időn belül harmadszorra sütöm, de nem tudjuk megunni. Több infot nem szeretnél megosztani az esküvői élményedről? Az első részét olvastam várom a folytatást az ötletekkel. Nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad a receptedet. 

2015.12.29. 12:07
Aliz

El is hiszem, hogy így felturbózva még finomabb lehet, pedig sima mezei módon sem rossz. Ki fogom próbálni.:) Köszi: Aliz

2015.11.23. 12:19
mezei Katalin
Nagyon finom így is a süti, de én egy kicsit felturbóztam! A felvert habba több durvára darabolt diót kevertem nagyon lazán és kicsit híg sárgabarack lekvárt. Ezt kenem a lapra. Kisütve magában is finom lesz, de a krémmel az igazi. Én rendesen megsütöm, másnapra pont jó lesz úgy is megpuhul . A tetejére vékonyan csokit csorgatok. Igazi bűnözés! Nagyon nagy kedvencem ez a süti!!!
2015.06.08. 12:21
Aliz

Kedves Ibolya!

Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést.:)

2015.05.28. 18:11
Gyenes Ibolya

Kedves Alíz!

Elkészítettem a süteményt pontosan a recept alapján. Zseniális lett! Aki megkóstolta, dícsérte, illetve szóhoz sem jutott, mert mindíg tele volt a szája.  :) Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon

finom, nem hétköznapi édesség.  A recept leírása is tökéletes. Nagyon szépen köszönöm. 

2014.12.26. 19:57
Aliz

Kedves Vadas Lászlóné!

Köszönöm szépen a visszajelzést, nagyon örülök, hogy tetszik a recept.

BUÉK!

Aliz

2014.12.23. 10:56
Vadas Lászlóné

Kedves Alíz! Igaz itt nagyon sok féle Kijevi krémes recept van, de az Öné a lepraktikusabb!!! és megkockáztatom, hogy a legfinomabb!

November közepe óta sütöm, szinte heti rendszerességgel! várva, hogy megunja a családom, de nem jön össze.

Ez egy nagyon finom, és kiadós. A receptje leírása pedig nagyon körültekintően van leírva.

Köszönöm szépen, és kívánok Önöknek

Nagyon boldog karácsoni ünnepeket

 

üdvözlettel: Vadas Lászlóné

 

 

 

2014.10.29. 18:50
Zsófi

Bocsanat, vak voltam... :-). Törölje nyugodtan a bejegyzesemet :-(


2014.10.29 14:29
Zsófi

„ Kedves Alíz!

Lenne egy buta kérdésem! A tetejére kenek még krémet, vagy a tészta lesz a teteje? Köszönöm szépen! Zsófi

2014.10.29. 14:29
Zsófi

Kedves Alíz!

Lenne egy buta kérdésem! A tetejére kenek még krémet, vagy a tészta lesz a teteje? Köszönöm szépen! Zsófi

2014.10.29. 14:29
Zsófi

Kedves Alíz!

Lenne egy buta kérdésem! A tetejére kenek még krémet, vagy a tészta lesz a teteje? Köszönöm szépen! Zsófi

2014.10.29. 14:29
Zsófi

Kedves Alíz!

Lenne egy buta kérdésem! A tetejére kenek még krémet, vagy a tészta lesz a teteje? Köszönöm szépen! Zsófi

2013.06.03. 09:33
Aliz

Orsi!

Köszönöm szépen a visszajelzést. El tudom képzelni, hogy a több dióval és vaníliávan még finomabb lehet.:)

2013.06.02. 12:31
Orsi
Elkészült a süti, nagyon finom lett. Köszönöm, hogy közzétetted a receptet. Mivel mi nagyon szeretjük a diót, kevésnek találtam a 2 maréknyit, én jó bőven megszórtam a lapokat (4-5 marék). Annyit változtattam még rajta, hogy az 1 tasak vanília cukor helyett 3at tettem bele, így sem lett túl édes, hanem pont jó. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra, még biztosan fogok innen sütni-főzni! :)
2013.02.05. 09:29
Aliz

Kedves Márti!

Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik az oldal.:)

2013.02.04. 15:08
Bacsárdi Márta

Kedves Alíz!

Nagyon jó és főleg finom recepteket találtam az oldaladon. Nagyon színvonalas az oldal. Nagyon szupi hogy képek is vannak az elkészítésről.

Üdv: Márti

2012.10.15. 10:57
Aliz

Kedves Ibo!

Milyen lett sütőpor nélkül?

Sajnos gyors kérdésekre nem kapsz itt gyors választ, mert én is csak ma olvastam el.:(

2012.10.12. 16:53
ibo

sziasztok! azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy elfelejtettem beletenni a sütőport, kész vannak a lapjaim, most nem lesz jó vagy mi lesz? :-) köszi

2012.06.11. 11:36
Aliz1

Köszönöm szépen a visszajelzést, nekünk is nagyon ízlik.:)

2012.06.11. 11:20
Ani

Kedves Alíz!

Vendég volt nálunk hétvégén, ennek apropóján sütöttem meg ezt a süteményt. Nem csalódtam, tényleg isteni finom, a vendégünk pedig még meg is kért, hogy csomagoljak neki belőle, mert olyan finom. Köszönet érte! :)

2012.03.18. 13:33
zsuzsiiii

Sziasztok !

Most a hétvégére csináltam , először és nem utoljára.Isteni finom az biztos..Nagyon szerettem a tésztáját mert írtó könnyű vele bánni.Nagyon tetszik ahogy Alíz képekkel is segít,a recept úgy jó ahogy van.Köszönet érte !

2012.02.27. 16:12
Aliz

Timea!
Mogyoróvan talán még fonomabb lehet, bár dióval is nagyon nyerő süti.:)

2012.02.26. 16:37
Tímea76

Sziasztok!

Én mogyoróval is szoktam csinálni.

Ünnepekkor szoktam sütni.

Nagyon mutatós ,és ha jól megpuhult szépen lehet szeletelni.

Jó sütést mindenkinek!!

 

2012.02.26. 16:34
Tímea 76

Sziasztok!

Tényleg nagyon finom én Kárpátaljáról kaptam a receptet.

 

2011.11.15. 15:48
Aliz

Kedves Kamilla!

Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet, én is nagyon szeretem.:)

2011.11.14. 01:27
Kamilla

Kedves Alíz!

Hétvégén én is elkészítettem ezt a sütit.

Háááát...nem is találok rá szavakat valami mennyei finom,

mindenkinek nagyon izlett:)Már jó néhány sütit elkészítettem

az oldaladról(mindegyik nagyon finom volt),de ez az egyik fő kedvenc

lett a Verdens Bestével karöltve:)

Hálásan köszönöm a receptet:)

2011.10.11. 13:33
Aliz

Zita!
Én ezt a sütőmhöz való nagytepsiben sütöttem, de talán egy kicsit kisebb, mint egy átlagos nagy gáztepsi, mert 50 cm széles a sütőm, nem 60 as.:)

2011.10.10. 12:04
Zita

Kedves Alíz !

Nagyon tetszik a recept,azt szeretném kérdezni,hogy mekkora tepsi nagyságúra kell kinyújtani?

Köszönöm.

2011.08.02. 22:58
ersike

Ez a süti tényleg finom. Már régóta sütöm. Nme tudom hogyan került hozzám, talán egy lakodalmas sütés alkalmával. Én legtöbbször dió helyett mogyorót használok (az eredeti hamisítatlan  Kijevi torában az van) és 5 tojásfehérjét verek fel habnak, valamint a krém az tiszta vajkrém+kávészirup. Próbáljátok ki így is. Nagyon jó

2011.05.25. 12:07
Aliz

Andrea!

Lehet, hogy nem sütötted elég ideig. Én javasoltam, hogy ne süssük nagyon meg, de az se jó, ha nem sül meg eléggé. Akkor előfordulhat, hogy nagyon szétesős lesz, bár én még nem jártam így.:)

2011.05.24. 19:15
Andrea

Gratulálok az oldaladhoz! Gyakran veszek tőled ötletet a sütéshez - főzéshez.

Ezzel a recepttel kapcsolatosan szeretném tőled megkérdezni mi lehetett a hiba,ha elkészítve a sütemény tészta túl omlósra sikerült és nem lehetett szépen szeletelni.Az íze egyébként tökéletes.

Köszönöm válaszod

 

2011.04.27. 23:10
Aliz

Kedves Renáta!
Nagyon örülök, hogy tetszik a recept.:)

2011.04.23. 07:35
Kiss Renáta

Kedves Alíz!

Köszönöm a receptet!  Nagyon finom, isteni és könnyen elkészíthető a sütemény!!

Kellemes Ünnepeket!

Reni

2011.04.19. 16:05
Aliz

Kata!
Nem vettem kötekedésnek, de még soha nem mértem le. Úgy kb. kétszer szoktam a diós zacskóba belemarkolni, és annyit vagdosok össze, illetve a duplakéses aprítóban durvábbra darálni.

Most felvettem a hozzávalók közé, de nem tudok pontosabb mennyiséget írni. A képeken látszik, hogy kb. mennyit szórtam a hab tetejére.

Én is kellemes ünnepeket kívánok!

Aliz

2011.04.19. 14:58
Kata

Kedves Aliz!

Igazán nem kötekedni akarok, csak mivel a hozzávalókból kimaradt a dió, ezért szeretném megkérdezni, hogy mennyi kell bele kb.? Válaszodat előre is köszönöm. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Neked és még sok-sok finomságos receptet! :)

Üdv.: Kata

2011.01.20. 13:56
Aliz

Mariann!
A sűrűre főzés azt jelenti, hogy addig főzöd, míg a massza elkezd pöfögni, vagyis felforrni. Egy sűrű krémnél a forrás nem olyan, mint víznél, ezért inkább pöfög, vagyis légbuborékok jönnek fel. Közben persze szorgosan keverni kell, mert nagyon gyorsan odakap az alja. Nem attól lesz sűrű, hogy sokáig főzöd, mert előbb leég, mint ahogy sűrű legyen, hanem a benne lévő liszt, pudingpor vagy keményítő, stb. és a folyadék arányától. Ami melegen hígabbnak tűnik, az kihűlve besűrűsödik, sőt kemény is lehet. Persze ha nagyon híg, akkor sosem lesz olyan kemény, mint kellene. Ennél a receptnél ha nem lesz "betonkemény" a krém, az nem baj, mert a lapok könnyebben megpuhulnak majd, mert a tészta felszívja a nedvességet a krémből. A krémhez a 4 kanál lisz inkább legyen púposabb, mint csapott, így biztos elég sűrű lesz.

Sok sikert hozzá!:)
Üdv.
Aliz

2011.01.20. 12:20
Marianna

Kedves Alíz!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell sűrű krémet főzni. Én még nem vagyok túl gyakorlott a konyhában, csak 20 éves vagyok, de nagyon szeretek sütni-főzni. Már háromszor próbáltam krémet sűrűre főzni, de sosem sikerül, nekem mindig híg marad. Addig nem is merek belevágni ennek a sütinek az elkészítésébe, amíg nem tanácsolsz/tanácsol valamit. Biztosan rosszul csinálok valamit. Kb. mennyi ideig kell kavargatni, mire összeáll a krém?

Válaszod/válaszát előre is köszönöm.

Ui.: Nagyon jó az oldal, már sok receptet kipróbáltam. A palóclevest pedig imádjuk:D

2011.01.12. 18:34
Erika

Nagyon tetszett a gyermekeimnek ez a sütemény! Köszönet a részletes leírásért, és a képekért!

Erika

2010.12.21. 15:18
Icus

Köszi Kedves Alíz!

Már kitaláltam taktikáját!

2010.12.20. 13:33
Aliz

Kedves Icus!

Lecsúszik róla, nem ragad rá. Kicsit azért hagyom hűlni.:)

2010.12.16. 13:16
Icus

Kedves Alíz!

Hogyan szeded le a sütőpapírról,hogy ne törjön össze a tészta(Hidegen?Melegen?) és,hogy papír se maradjon rajta?

Köszi: Icus

2010.12.13. 15:35
Aliz

Szilvi!
Köszönöm szépen a visszajelzést.:)

Böbe!
Sok sikert hozzá!:)

2010.12.12. 16:14
böbe

Karácsonyra   megsütöm:köszönöm  szépen,  hogy  megosztottad  a  receptet.

Szép  napot  kivánok   neked!!!

2010.12.09. 13:45
szilvi

Én is elkészítettem hétvégén. Nagyon FINOM!!! Lehet, hogy karácsonyra is megsütöm.

2010.12.07. 10:27
Aliz

Niki!

Örülök, hogy jól sikerült, és köszönöm szépen a visszajelzést.:)

2010.12.06. 10:57
Niki

Kedves Alíz!

Köszönöm szépen, hogy megosztottad a receptet. Megcsináltam a páromnak a névnapjára, és mindenki odáig volt érte. Vitt be a munkahelyére is belőle és a kollégája még a receptete is elkérte. :) A karácsonyi sütemény is megvan már ... :)

Mivel találtam egy másik ínycsiklandozó receptet számomra ma azt fogom megsütni. A csokis pite is biztos nagyon finom lesz. :)

Szép napot kívánok neked ! :)

2010.11.29. 18:26
Aliz

Katus68!
Ha nagyon gyors kérdésed van, inkább a chat-ben kérdezz, mert azt, ha gépközelben vagyok, naponta többször is megnézem, de az egyéb kommenteket csak akkor, ha kicsit több időm van. Most 4 napig nem is nyitottam ki a gépet, mert vidéken voltunk.
Ezt a sütit csak rövid ideig kell sütni, csak addig, míg a hab a tetején rózsaszínű lesz, mert így tud a krémtől nagyon megpuhulni. Ha túlsütjük, akkor nem puhul meg eléggé.

Évike!
Örülök, hogy jól sikerült.:)

Adrienn!
A sütőm nagy tepsijében sütöttem, ami egy kicsit kisebb, mint a szokásos gáztepsi, mert 50 cm-es a tűzhelyem. Jó vékonyra kell nyújtani a tésztát.:)

2010.11.29. 17:54
Adrienn

Szia Alíz! Meg tudnád írni, hogy kb mekkora méretűre kell kinyújtani a lapokat? Üdv, Adrienn

2010.11.28. 18:30
kata

 A család kedvenc sütije, már nagyon régóta elkészítem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2010.11.28. 12:55
Evike

Ez volt ma a süti, anyósom névnapjára sütöttem meg. Nagyon ízlett mindenkinek. A tésztába kicsit több tejföl került, ettől elég lágyra sikerült, kenőlapáttal simitottam rá a sütőpapirra, de igy is nagyon finom, és tökéletes lett a végeredmény ! Mindenkinek ajánlom, köszönöm Aliz a remek receptet !

2010.11.27. 12:13
katus68

Épp sütni próbálom ezt a finom süteményt, de nem tudom mennyi ideig sütjük a lapokat? Megtudhatnám? Az oldal nagyon szuper :-)

     
óra
     

Névnapi idézetek küldése...

     

Xukor (nyírfacukor) az egészséges édesítő.
Rendelés 10 %-os kedvezménnyel!

 

     
weblapfordító
     
Számláló
Indulás: 2006-09-23
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Kedvenc linkek
     

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG