Aliz konyhája - minden recepthez fázisfotók
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
Hobbi
     
Konyha
     
Receptek/1199
     
Ételfotók

Előételek
Levesek

Húsételek

Feltétek

Köretek

Hideg konyha, saláták

Tészták

Sós vendégvárók

Édességek

Egyszerű ételek

Halak

Egyebek

Kelt tészták,kenyerek

Tortaképek

     
90 napos diéta
     
Olavasóim receptjei

Receptek

     
Értesítés új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TOP 100

100 receptajánlat (a 1100-ból), hogy megkönnyítsem a választást.

    ÉDESSÉGEK


Almahabos süti Aliz módra


Banános süti


Banános élvezet


Csokis meggyel töltött háromszögek


Diós csokoládészelet

 
Emeletes élvezet

 

Epres-zseléhabos sütemény

Tálalva.
Flambírozott banán vaníliaszósszal


Habos túrós pite

Kijevi krémes


Krémes meglepetés


Kókuszos almás


Különleges meggyes pite

Lehetetlen pite

 
Mennyei eledel


Méteres kalács

Narancsos kocka


Négerkocka szomszéd módra


Osztrák pikáns "tiramisu"

 
Őszibarackos rétes


Rakott palacsinta 


Részeges és túrós barát 

Rumos szilvás sütemény

Sárgabarack torta


Serpenyős rétes

 
Stracciatella


Sültfagylatos gofri

 
Sült túrógombóc

Tarka koh


Túróbundában sült banán


Túrókrémes tölcsérek


Túrós-kakaós kevert


Túrós-krémes pite


Túróval töltött zsemle


Verdens beste


Ferdinánd kalács

  SÓS VENDÉGVÁRÓK


Ági féle sajtos ropogós


 Káposztás virsli tésztában


Részeges pogácsa

 
Sajtkrémmel töltött pogácsa

 
Sajtos pogácsa


Sajtos pogácsa (rúd)


Sajtos-sonkás tekercs

 
Sonkás-sajtos rétes


Sós-omlós sütemény

    LEVESEK

 
Darálthúsos paradicsomleves


Dupla hagymás leves

 
Édes sütőtökleves


Gyümölcsleves túrós galuskával

 
Kantoni rizsleves curryvel

 
Káposztás bableves


Metélőhagymás kukorica krémleves

 
Norvég királyi leves

 
Rumos-mazsolás gesztenyeleves

 
Tárkonyos raguleves


Túrógombóc leves 

 HÚSÉTELEK, FELTÉTEK


Csirkecsíkok fűszeres tésztában


Fokhagymás csirkeragu


Fokhagymás sült lapocka


Fűszeres túróval töltött csirkemell

 
Hentesborda


Kókuszos csirke


Különleges töltött borda


Marhapörkölt vadász módra

Mogyorós rizzsel és mogyorókrémszósszal tálalom a húsdarabkákat.
Mogyorókrémes csirke


Paradicsomos káposzta húsgombóccal


Pilisi ragu


Rántott fagyasztott vagdalt


Rozmaringos-narancsos csirke

Tejszínes halragu leveles tésztában


Sajtos rakott csirkemell

 
Tanduri csirke


Tepsis diós hús


Vajpuha marhaszelet


Rántott tojás


Sajttekercs rántva


Tojásos rétes

 

  KÖRETEK


Fokhagymás, sajtos krumplipüré


Mandulás burgonyagolyó


Mogyorós burgonyapüré


Mustáros-hagymás krumpli

 
Palaó rizs


Resztelt krumpli


Rozmaringos krumpli


Tepsis burgonyalepény

Párolt rizzsel összekeverem és együtt pirítom.
Zöldséges-mogyorós rizs

         VEGYES


Csirke vajas tésztában

Meleg töltött tojás


Kukoricás chilis babsaláta


Mogyorós burgonyasaláta


Citromfüves rántott afrikai harcsafilé


Tejszines halfilé 


Csirkés-zöldséges tészta

 

Júhtúrós sztrapacska


Tojásos nokedli gazdagon

 

Hagymás rakott tojás

 

 

Tejfölös újkrumpli


Francia pirítós


Klubszendvics


Sajtos-tojásos pirítós

Sütőben megsütöm. 

Sonkás-sajtos tojás csészében

 

 

Töltött bundás kenyér

     
Torták

 

Anyáknapi torta

Cicitorta

 Karácsonyi torta 2010

Szülinapi torta II.

Málnazselés csokitorta

Tojáslikőrös autós torta

Trüffelkrémes patchwork torta

Valentin napi puncstorta

     
Verdens beste


Ezt a finom és habkönnyű norvég süteményt már több mint 20 évvel ezelőtt ismertem meg Oslóban. Azóta számtalan süteményt, tortát, édességet készítettem, de ezt ismételtem meg a legtöbbször.

 

 Verdens beste

 

Hozzávalók:

12,5 dkg Ráma margarin

12,5 + 20 dkg cukor

12,5 dkg liszt

4 tojás

4 ek. tej

2 kk. sütőpor

szeletelt mandula

vaníliakrém

 

A margarint habosra keverjük a 12,5 dkg cukorral, majd a 4 tojás sárgájával. Hozzáadjuk a tejet, majd a sütőporral elkevert lisztet. A tojások fehérjét keményre verjük a 20 dkg cukorral.

A sárga masszát egy sütőpapírral bélelt nagy tepsibe kenjük, majd rá a cukros tojáshabot. 160 °C-os sütőben megsütjük.

Ha kihűlt, függőlegesen két részre vágjuk és vaníliakrémmel megtöltjük.

Vigyázni kell, mert ha magas a hőmérséklet a tojáshab megég, míg a sárga réteg nyers marad. Nagyon finom Aranka krémporból készült vaníliakrémmel is, de főzött vaníliakrémmel, amit egy kis rummal ízesítünk a legfinomabb.

Et a főzött krémet szoktam készíteni, ha nem Aranka krémpor használok.

Fél liter tejet felteszek forrni, de előtte kiveszek belőle kb. 1 deciliternyit. Ebbe belekeverek 1 csomag Dr. Oetker vaníliás pudingport és két tojás sárgáját. A tejbe keverek annyi cukrot, amennyire édesen szeretjük. Ha felforrt a tej, a pudingos keveréket beleöntöm és sürűre főzöm. Felverem a tojások fehérjét 1 csomag vaníliás cokorral és a forró krémbe keverem.  Az a módszer is jó, hogy a forró pudingot keverem a tojáshabba, miközben a habverővel folyamatosan keverem. Így egy habos, könnyű, vaníliás krémet kapok (mint a krémes krémje).

Az eredeti receptben 1 csomag vaníliaszószport 3 evőkanál cukorral 2 és fél dl tejben megfőzök, kihűtöm és beleforgatok 2,5 dl felvert tejszínhabot. (Arra már nem emlékszem, hogy a norvég vaníliaszószpor milyen súlyú volt,  de talán 3/4 zacskónyi vaníliás pudingporral helyettesíthető.)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Kedves Csilla!

Nagyon örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet a recept. Amikor először próbáltam ki a én is folyton csak ezt sütöttem. Az összes ismerősünk és vendégünk megkóstolhatta. Ma is szívesen készítem, ha nincs túl sok időm, mert a látszat ellenére nagyon gyorsan elkészül.:)

BUÉK! Aliz

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
45 hozzászólás
2013.09.12. 10:06
Aliz

Kedves Anett!

Köszönöm szépen.:)

 

2013.09.11. 15:20
Anett

Kedves Alíz!

Ez a recept tényleg nagyon jó, csatlakozom az előttem szólokhoz és én is nagyon örülök, hogy megtaláltam az oldaladat.

2013.08.01. 16:07
Aliz

Kedves Bea!

Csak most találtam meg az értesítést a spam-ok között, így csak most olvastam a hónapokkal ezelőtti kérdésedet. Hátha egy visszatévedsz ide. Nekem mindig ropogós lesz a teteje, ha az előírás szerint készítem, és nem szoktam légkeveréssel sütni. Percet nem tudok mondani, mert a szerint veszem ki a sütőből, hogy milyen a szine. Nem tudom mi lehet az oka. Lehet, hogy kevesebb cukrot teszel bele. Én is spóroltam már a cukorral, akkor kicsit ragadósabb lett a teteje.

2013.04.01. 16:25
Bea

Szia. Isteni a süti, már többedszer sütöm meg. Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy hiába sütöm légkeveréses sütőben, vagy sima sütőben alsó-felső sütéssel, a teteje mindig olyan puha lesz. A te képeiden magasnak és ropogósnak, törékenynek látom a habot. Mi lehet az oka? 160 fokon sütöttem, a légkeverésesben pedig valamivel alacsonyabb hőfokon. Kb. hány percig kell sütni? köszönöm:)

2013.01.25. 15:42
ibimami

Szia Aliz! én most találtam csak rá a honlapodra, de nagyon örülök neki . Most hétvégén megcsinálom ezt a finomságot . Köszönöm 

 

2013.01.20. 19:52
Aliz

Kedves Zsuzsa!

Örülök, hogy rátaláltál az oldalamra, és köszönöm, hogy írtál.:)

2013.01.20. 10:21
zsuza56

Isteni ez a recept!Örülök hogy rátaláltam azoldaladra,sokat szeretnék még tőled is tanulni,pedig már benne vagyok a korban.Köszi.

2013.01.12. 19:07
Aliz

Szandra!

Igen, elő kell melegíteni. Én nem hőlégkeveréssel sütöm, mert akkor az ajtónál gyorsabban megsül, mivel a ventillátor előre nyomja a forró levegőt.

Nbanita!

Örülök, hogy tetszik, és köszönöm szépen a visszajelzést.:)

2013.01.12. 08:37
Nbanita

Ez lett a legújabb kedvenc, isteni finom.... :) Alig várom, hogy a barackosat is kipróbáljam.

2013.01.05. 22:17
Szandra

Szia Alíz!

Csodásan néz ki ez a süti.Megfogom próbálni.

Meddig kell sütni hőlégkeveréses sütőben és elő kell e melegíteni?

Köszi!

2012.12.25. 22:59
Piczinke

Most csináltam először, de egyből dupla adagot, Isteni lett...csak a krém nekem elég folyós, legközelebb majd kevesebb tejet használok! További sok sikert! Köszönöm a receptet.

2012.02.26. 11:22
Aliz

Köszönöm szépen a visszajelzést, nagyon örülök neki.:)

2012.02.22. 21:04
Hamupipőke

Köszi! Megdupláztam és hamar elfogyott, nagy volt a sikere!

2012.02.21. 19:03
Aliz
Szerintem duplázd meg! Én. elkészitem egyszer, s míg sül, addig a másik adagot is. Mivel gyorsan készül, inkább külön keverem ki. Ìgy egy nagy tepsiveli lesz belőle.
2012.02.21. 17:09
Hamupipőke

Hello!

10 embernek szeretném ezt elkészíteni, hányszoros mennyiséget vegyek hozzá?

2011.12.27. 13:21
Aliz

Kedves Csilla!

Nagyon örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet a recept. Amikor először próbáltam ki a én is folyton csak ezt sütöttem. Az összes ismerősünk és vendégünk megkóstolhatta. Ma is szívesen készítem, ha nincs túl sok időm, mert a látszat ellenére nagyon gyorsan elkészül.:)

BUÉK! Aliz

2011.12.23. 13:21
Csilla

Kedves Alíz!

Ezt a receptet már négyszer sütöttem, 5 hét alatt, a hétvégén dupla adagban, hát káprázatos. Nagyon finom, és a krémet megbolondítja a felvert tojásfehérje!! Csúcs!! És azt kell mondjam, viszonylag egyszerű elkészíteni, az eredménnyel viszont tényleg nagy örömöt lehet szerezni, és büszke is vagyok mindig, hála Neked!! Eddig bárki kóstolta, el volt ájulva tőle! Én a mandulát később rakom rá, mert félek, hogy megég. És most a tejet kicsit kevesebbre vettem a krémhez, hogy a nagy adag tovább kitart, így nem áztatta el a tésztát, és egy masszívabb krémet kaptam. Írtó jó lett!!

Nagyon köszönöm a klassz recepteket, az erőfeszítéseidet, és a képek, szenzációsak.

Csilla

 

2011.09.06. 10:44
Aliz

Nóra!

Nekünk is van sok szlovák és osztrák kedvencünk, amit magunkénak érzünk.:)

2011.09.05. 20:42
Nóra

Igen, az lehet.

Svédországban élő ismerőseink állították, hogy ez egy helyi kedvenc.

2011.09.05. 11:00
Aliz

Szegény norvégoktól elvették a dicsősséget.:)

2011.09.05. 10:17
Nóra

Nahát, ma tudtam meg, hogy ennek a sütinek ez a neve, és  a nevére keresve megtaláltam Nálad is. :-)

http://fuszeres-szinek.blogspot.com/2011/07/sved-sutemeny-berci-keresztelojere.html

 

2011.01.01. 16:07
Aliz

Margit!
Már értem. Én őszibarackot tettem így rá, receptje is fent van "Verdens beste őszibarackos krémmel" név alatt. Az is nagyon finom.

BUÉK!
Aliz

2010.12.31. 21:11
Páll Margit

 Szia Alíz!

A vanília krém tetejére, majd a kettőbe vágott süteményt egymásra pakoljuk.  

      BÚÉK!!

2010.12.30. 09:53
Aliz

Szia Margit!

Köszönöm szépen az ötletet. Hová tette a fagyasztott gyümölcsöt, a hab tetejére?

2010.12.28. 19:48
Páll Margit

 Szia Alíz.

Svédországban a lányom sütötte meg. Tetejét szeletelt mandulával szórta meg és mielőtt kettévágta, fagyasztott erdei gyümölcsöt tett rá. Nagyon finom...

2010.12.15. 15:48
Aliz

Szia Marcsi!

Nagyon örülök a hozzászólásodnak, mert ez a süti egy kicsit a szívem csücske. Kicsit magaménak érzem annyiban, hogy kb. 10 évvel ezelőtt én tettem fel a receptjét először a netre egy konyhás levelezőlistára, és így terjedt el. Azóta sok helyen találkoztam vele, de ez a norvég recept az alapja a legtöbbnek, így ha jót írnak róla, annak nagyon örülök.:):)

2010.12.15. 13:44
Marcsi

Szia Aliz!

A hétvégén elkészítettem a Verdens beste-t, valóban rászolgált a nevére. Vendégeim voltak, nagyon ízlett nekik, szinte pilanatok alatt elfogyott. Régóta szemezgetek vele, de valahogy sosem szántam rá magam, hogy el is készítsem. Ha tudtam volna, hogy ilyen finom, és ilyen egyszerűen és gyorsan elkészíthető, már réges rég sütöttem volna. Valószínű, hogy karácsonykor a többi sütemény közt ott lesz a Verdens beste is. Köszönöm a csuda jó receptet, és ezúton kívánok nagyon szép karácsonyt,  és nagyon boldog új évet!

Marcsi

2010.10.19. 21:12
Aliz

Iza!
Köszönöm szépen.:) Természetesen mindent kipróbálhatsz, én már kókuszosan is elkészítettem, a dió sem ronthat rajta, de ha még soha nem készítetted el az eredeti módom, azért egyszer így is próbáld ki!:)

2010.10.18. 20:42
Iza

Szia!

Nagyon tetszik az oldala,főleg az h,a fontosabb lépések is levannak fényképetve.:)

Az lenne a kérdésem,hogy tehetnék-e a habba durvára tört diót,mint a kijevi krémesnél?

További sok sikert,jó munkát!

2010.08.31. 23:13
Aliz

Szyszy!

Szerintem igen, mert ezt a sütit nem lehet kifordítani a tepsiből a hab miatt, és nagyon nehéz lenne papír nélkül úgy kiszedni, hogy ne nagyon törjön össze, de egy próbát megér.

2010.08.30. 15:34
Szyszy

Sziasztok!

Gyors kérdésem lenne: szerintetek nagy baj, ha nem sütőpapirral sütöm, csak kivajazott tepsiben?

Köszi :)

2010.07.12. 07:16
kamonda

Sőt! Azóta megcsináltam még egyszer...:) A következő a kókuszos lesz..:)

2010.07.11. 21:38
Aliz

Kamonda!

Örülök, hogy a kedvenc sütim másnak is ízlik.:) Köszönöm a visszajelzést.

2010.07.10. 21:52
Kamonda

Szia Aliz! :) Ma anyukámmal megcsináltuk ezt a finom süteményt! :) Nagyon ízlett mindenkinek! Legközelebb dupla adagot csinálunk! :)

2010.05.16. 23:57
Aliz

Gabóka!

Köszönöm szépen, és örülök, ha sikerül valami jót mutatni.:)

2010.05.16. 15:06
Gabóka

Köszönöm, hogy leírtad ezt a vaníliakrémet, kipróbálom! Azóta is nem győzöm megsütni, ez lett a család kedvence! Örömmel nézegetem az oldalaidat, mindig tanulok Tőled valamit!

Üdv.: Gabóka

2010.05.11. 09:21
Aliz

Gabóka!

Köszönöm a visszajelzést.:)

Az Aranka krémpornak az a titka, hogy nagyon sokáig kell verni és a tejnek nagyon hidegnek kell lenni, így nagyon kemény krémet lehet belőle készíteni.  Ha van időm, akkor olyan krémet teszek bele, mint a krémesbe. Tojássárgáját és lisztet, vagy vaníliás pudingot főzök jó sűrű krémmé, majd még forrón hozzákeverem a felvert tojáshabot. Vajat vagy margarint nem teszek bele. Így lesz igazán légies és könnyű sütemény belőle. Biztos finom vajas krémmel is.:)

2010.05.09. 15:05
Gabóka

Szia Alíz!

Már kétszer megsütöttem ezt a finomságot, előszőr ahogy írtad azzal a vaníliakrémmel. Kissé folyós lett. Másodszor vaníliapudingos krémet kentem rá, nagy sikert aratott. Könnyen szelhető és isteni. Megfőzöm a pudingot 4dl. tejjel, kikeverek fél kocka Rama-t kb. 4-5  kanál porcukkorral, mikor kihűl a puding ezt a margarinos masszát hozzákeverem. Nagyfiam kollégista ezért minden vasárnap pakolok neki valami finomságot. Ez a sütemény sikert aratott nála is. Köszönöm!

2010.01.21. 22:48
Aliz

Szia Angi!

Egyáltalán nem baj, ha kicsit töredezik a teteje, ugyanis ez a süti nem a szépségéről híres. Persze én is igyekszem, hogy egyben tegyem rá a tetejét, de nem mindig sikerül egyformán. Van, amikor jobban megsütöm, akkor masszívabb egy kicsit, de van úgy, hogy kicsit lágyabb marad (ez a finomabb), amikor a sárga része éppen csak megsül, akkor nehéz egyben ráemelni a tetejét. Először is egy palacsintasütő lapáttal vagy hosszú késsel elválasztom a papírról úgy, hogy végighúzom a kést a süti alatt, majd a lapáttal és egy másik laposabb lapáttal gyorsan átemelem.Még biztosabb, ha félbe vágom és úgy emelem rá a tetejére. Az az egy vágás nem is nagyon látszik, de biztos nem törik meg máshol.

Nézd meg a Verdens beste őszibarackos krémmel leírását is! A tésztája ugyanaz, mint ennek.

Jó sütést!
Aliz

2010.01.21. 15:01
Angi

Szia Alíz!

Anyukámmal megsütöttük ezt a sütit, és nagyon-nagyon-nagyon finom lett!=)

Egyetlen problémánk csak az volt, hogy nem tudtuk az egyik lapot rátenni úgy a másikra, hogy ne törjön szét. Te ezt hogy oldottad meg?

Minket egyébként nem zavart, mert az íz mindenért kárpótolt, de holnapután szeretnénk újra megsütni, és vendégeket kínálni vele, szóval mégis csak jobb lenne, ha kicsit jobbra sikerülne a külseje:$

Köszönöm előre is: Angi

2010.01.10. 23:54
Aliz

Mate!
Sajnálom. Ennél a sütinél meg tényleg a jó sütő a lényeg.

2010.01.09. 00:32
mate

Háttööö.... mondanám, h sikerült, de inkább nem... :P A szuperjó 20 éves karancs tűzhelyünk annyira nem a legprofibb eszköz, meg belül jobban süt, meg befelé lejt meg ilyenek, meg szabályozhatatlan. Így azt hiszem talán halva született ötlet volt ez részemről, h ezt itthon megsütöm... :P Megégett, de legalább hátul vastagabb. Majd az albérletben az elektromos légkeveréses szupersütőben is megpróbálom. Amúgy ahol nem lett égett, ott jó ízű volt.. :)

2010.01.08. 23:14
Aliz

Mate! Olyan borzasztó nem lehet, hogy a kutyának kelljen adni, bár biztos örülne neki (ha a saját kutyánkból indulok ki). Én a cukrot a tojáshabhoz akkor adom hozzá, amikor már jó  habos. Nekem csak akkor nem lesz nagyon kemény, ha belemegy egy kis sárgája, és elég ahhoz egy nagyon picike is, de ilyenkor citromlevet csöpögtetek hozzá és ha nem is túl keményre, de viszonylag jó habbá verhető. Ennél a sütinél talán nem is annyira fontos, hogy kő kemény legyen, bár a túl folyós  nem a legjobb. Remélem sikerült.:)

2010.01.08. 13:49
mate

Kb nulla gyakorlattal elkezdtem elkészíteni ezt a sütit, most sül, kíváncsi vagyok mi lesz belőle...
A tojáshabot fogalmam sincs hogy hogy kell hivatalosan felverni, én úgy csináltam, h kicsit felvertem, aztán lassan adagoltam hozzá az átszitált porcukrot... Szerintem folyósabb lett, mint amilyennek lenni kell, de most a sütőben úgy néz ki mégiscsak emelkedik valamelyest...

Az eredménytől függően megcsinálom hozzá a krémet is. Ha nagyon borzasztó lesz, akkor lehet a kutyának adományozom.. :P

2009.11.22. 20:26
azila

Kedves Alíz! Ismét böngészek Nálad Nézegettem a Verdens Beste süteményt, amihez azt írod, főzőtt vaníliakrémből nagyon finom. Te hogy készíted ezt?

Köszönöm: Dati

Kedves Dati!

Konkrétan a Verdens bestéhez ezt a krémet szoktam készíteni, ha nem a gyors Arankát választom.

Fél liter tejet felteszek forrni, de előtte kiveszek belőle kb. 1 deciliternyit. Ebbe belekeverek 1 csomag Dr. Oetker vaníliás pudingport és két tojás sárgáját. A tejbe keverek annyi cukrot, amennyire édesen szeretjük. Ha felforrt a tej, a pudingos keveréket beleöntöm és sürűre főzöm. Felverem a tojások fehérjét 1 csomag vaníliás cokorrak és a forró krémbe keverem.  Az a módszer is jó, hogy a forró pudingot keverem a tojáshabba, miközben a habverővel folyamatosan keverem. Így egy habos, könnyű vaníliás krémet kapok (mint a krémes krémje).

Ezt a bejegyzést átettem a Verdens beste alá, hátha más is kiváncsi rá.

Aliz

     
óra
     

Névnapi idézetek küldése...

     

Xukor (nyírfacukor) az egészséges édesítő.
Rendelés 10 %-os kedvezménnyel!

 

     
weblapfordító
     
Számláló
Indulás: 2006-09-23
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Kedvenc linkek
     

Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU    *****    Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!