| 
	Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű, mert nagyon finom, ráadásul nem tart sokáig az elkészítése. 
	  
	   Fűszeres túróval töltött csirkemell 
	  
	Hozzávalók: 
	  
	4 db fél csirkemell 
	15 dkg túró 
	2-3 szál újhagyma 
	2-3 gerezd fokhagyma 
	só 
	bors 
	8 szelet bacon 
	  
	A túróba keverem a reszelt fokhagymát és a felszeletelt újhagymát, sózom, és jól összedolgozom.  
	A csirkemelleket egy késsel óvatosan felszúrom, a tölteléket 4 felé osztom és betöltöm a résekbe. Nem kell összetűzni, mert nem folyik ki. Ezután csak gyengén sózom, mert a szalonna is sós, és borsozom, majd körbetekerem a bacon szeletekkel. Egy kisebb tepsibe sütőpapírt teszek, és erre fektetem a húsokat. (Így nem kell sokat mosogatni, mert a tepsire nem ég rá semmi.) 200 °C-os sütőben megsütöm. Kb. fél óra elég, ha előmelegített sütőbe teszem. 
	  
	  
	  
	  
 |  | 
Nem kell letakarni fóliával, mert a csirke gyorsan megsül, a bacon meg így szépen megpirul, és nem szárad ki a hús sem.:)