|  | Ennek az ételnek a receptjét itt találtam.Nagyon egyszerű, mégis nagyon, nagyon finom. Azt hiszem visszatérő vendég lesz a konyhámban.
         Fokhagymás csirkeragu Hozzávalók: 60 dkg kicsontozott csirkemell2-3 dl tej
 4-5 gerezd fokhagyma
 1 csokor petrezselyem
 liszt
 olaj
 őrölt feketebors
 só
 A tejet megsózom, borsozom és összekeverem a reszelt fokhagymával. A húst ujjnyi csíkokra vágom, és legalább 1 órát lefedve állni hagyom.A húst kiszedem a tejből, leitatom papír törlőkendővel, és lisztben megforgatom. Kevés forró olajban pirosasra sütöm. Egy hőálló tálba szedem, leöntöm a maradék tejjel, rászórom a petrezselymet, alufóliával lefedem és 200 ˙C-os sütőben kb. 20 percig sütöm. A végére beissza a tejet, csak egy sűrű szaftos bevonat marad a húson. Nagyon, nagyon finom, puha, fokhagymás ízű husi lesz a végeredmény.  Ha nem fogyózna senki a családba, a saláta mellett krumplipürét is készítettem volna hozzá.
  
            
 |  | 
Ma ez volt ebédre, krumplipürével (ahogy ajánlottad). Nagyon-nagyon finom! Köszönöm!