|  Sajtos réteskosárka
   Hozzávalók: 1 cs. réteslap 20 dkg sajt (többféle vegyesen) 2 dl tejföl 2 tojás 1 ek. liszt szerecsendió petrezselyem vöröshagymakrém (vagy 1 kis fej hagyma)   Ha friss hagymát használok, apróra vágom, és kevés olajban megpirítom. A sajtokat lereszelem és összekeverem a többi hozzávalóval. A réteslapból kb. 8 x 8 cm-es négyzeteket vágok és 4-4 lappal kibélelem a muffinformát. Nem kell kikenni! ¾ részéig megtöltöm a sajtos masszával és 180 °C-os sütőben megsütöm .Óvatosan egy villa segítségével kiszedem a formából, hogy ne törjön össze nagyon a rétestészta, és vagy rácsra teszem vagy több rétegű konyhai papírtörlőre, különben nagyon benedvesedik az alja. Minél frissebben tálalom, annál jobb, de hidegen is finom. 
 
 |