A vajat a cukorral és vaníliás cukorral habosra keverem. A tojásokat egyenként hozzákeverem, majd a tejet és a narancsaromát is beleöntöm. A lisztben elkeverem a sütőport és a tojásos masszához keverem. Annyi 100 %-os narancslevet keverek hozzá, hogy sűrűn folyós legyen (mint a piskóta).
A formát kivajazom, liszttel meghintem. A csokit a mikróban megolvasztom.
A formába teszek egy réteg tésztát, erre folyatom az olvasztott csoki felét, megint tésztát teszek és megint csokit. Ekkor egy kanállal lazán csavaró mozdulattal körben alulról fölfelé kicsit összeforgatom a tésztát a csokival. Tetejére simítom a maradék tésztát és előmelegített sütőben kb. 180 °-os sütőben megsütöm. Ha korán barnulna a teteje, letakarom sütőpapírral. Fogpiszkálóval ellenőrzöm, hogy megsült-e.
Olvasztott csokival vonom be a tetejét.
Megjegyzés: kipróbáltam a Tesco tortabevonóját, ami nagyon finom, csak éppen nem egészen úgy működött, mint szerettem volna. A zacskóban dupla tartály van, az egyikben sima fehér csoki, a másikban eper ízű. Forró vízben kell felmelegíteni. A kétféle csoki nem egyformán olvad. A fehér csoki szép folyós lett, míg a másik túl sűrű maradt, csak nehezen lehetett szétkenni a süti tetején és nem lett valami szép. Ettől függetlenül finom.
(Azóta ismét kipróbáltam egy másik sütihez is, de másodszor sem sikerült jobban.)