A puha margarint habosra keverem a tojások sárgájával, hozzáadom a darált sonkát és a sajtot. Beleszórom a petrezselymet és a borsot, majd beleforgatom felváltva a lisztet és a tojásfehérjéből vert habot. Egy gyümölcstorta formát kivajazok, zsemlemorzsával megszórom, és a masszát belesimítom. 200 °C-os előmelegített sütőben megsütöm. A zselatint vízben megáztatom, kinyomkodom belőle a vizet és a mikróban néhány másodperc alatt felolvasztom. Egy edényben összekeverem a tömlős sajtot és a főzőtejszínt, borssal, sóval ízesítem és a folyós zselatint hozzákeverem. (Ízlés szerint még fűszerezhetem a krémet pl. snidlinggel vagy más zöldfűszerrel, szerecsendióval, stb.) A megsült és kihűlt tészta üregébe öntöm a krémet és a hűtőszekrényben teljesen megdermesztem. Tálalás előtt snidlinggel és pirospaprikával díszítem.