A burgonyát megtisztítom, kockára vágom, sós vízben megfőzöm, és leszűröm.
A tejfölt összekeverem a tojásokkal, a sóval, a borssal az apróra vágott petrezselyemmel és összekeverem a burgonyával.
Egy közepes tepsit sütőpapírral kibélelek, beleöntöm a burgonyát, a tetejére margarin darabkákat csipkedek és 200 °C-os sütőben megsütöm.
Megjegyzés: 2 hibát is elkövettem a készítése során. Először is annak ellenére, hogy a sütőpapír elkötelezett híve vagyok (akik gyakran olvasgatják a receptjeimet, azok tudják, hogy szinte minden alá teszek), most mégis kimargarinoztam vastagon a tepsit, mert úgy gondoltam, hogy majd az alja és az oldala a megolvadt margarinban finom ízt kap a sülés során. Ezzel elértem azt, hogy úgy odatapadt a krumpli egy jelentős része, hogy 2 napig áztattam a tepsit, mire sikerült maradéktalanul elmosnom. A tojásos szósz hihetetlenül tud ragaszkodni az edényhez, ha még kissé túl is sütjük, és volt a második hiba. Amennyivel sápadtabb lett volna a végeredmény, annyival lett volna szaftosabb és finomabb, bár így sem volt rossz.
Kipróbáltam, sikere volt a családom körében.