A hagymát apróra vágom, a sárgarépát lereszelem a sajtreszelőn. A hagymát elkezdem pirítani kevés olajon, majd a sárgarépával folytatom, végül a megmosott, lecsöpögtetett rizst is hozzáadom. Pár perc pirítás után felöntöm 2 bögre vízzel, ízesítem ételízesítővel és sóval. Addig főzöm, míg a vizet nagyjából beszívta, ekkor elzárom alatta a tűzhelyet, majd lefedve hagyom készre párolódni.
Köszönöm szépen.:)
Nem lesz tőle édes, legalábbis annyira nem, hogy ne mehetne bármilyen húshoz. Akár rántott húshoz, akár szaftos húsokhoz...nem lesz annyira sárgarépás az íze, de mégis finomabb, mint egy egyszerű rizs. :)
Gondolom a rizs a répától édes lesz...mihez ajánlod a leginkább, mi mellé tálalhatnám?
Egyébként rendszeresen látogatom az oldalad, és készítem el a recepteket!
Előre is köszönöm válaszod!
Szivi!
De jó!:) Nagyon örülök neki.:)