A csirkemellből szeleteket vágok és sózom. A tojást felverem, és annyi gombát reszelek hozzá a sajtreszelőn, hogy sűrű állagú legyen. Apróra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal fűszerezem. A hússzeleteket lisztben, a gombás tojásban, majd a zsemlemorzsában megforgatom. Az a jó, ha vastagon bevonja a húst a gombás tojás. Kicsit nehéz panírozni, legjobb kézzel belenyúlni, és a zsemlemorzsában sem könnyű megforgatni, de az eredmény megéri. Ha elég vastagra sikerül a panír, akkor a hús finom puha lesz a burok alatt, a panír meg nagyon ízletes. Bő, forró olajban megsütöm. Megjegyzés: mennyiséget nem tudok írni, mert attól függ, hogy mennyi a hús. A tojáshoz annyi gombát reszeltem, amennyit felvett.
Evike!
Gondolom már elkéstem a válasszal, de karajból is jó. A legtöbb hasonló étel pont olyan jó karajból, mint csirkemellből.:)