|
Gombahabos sertéskaraj
Hozzávalók:
-
8 szelet karaj
-
25 dkg gomba
-
2 tojás
-
só, bors
-
1 evőkanál liszt + a hús panírozásához
-
olaj
-
reszelt sajt a tetejére
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, lisztben megforgatom, és kevés olajon megsütöm. Sütőpapíros tepsibe fektetem.
A gombát megmosom, felszeletelem, kevés olajon megpárolom, sózom, borsozom és zsírjára sütöm. Megszórom a liszttel, és egy kevés vizet ötök rá. Pár percig kevergetem, majd langyosra hűtöm. Hozzákeverem a tojások sárgáját, és lazán beleforgatom a felvert tojáshabot. Elosztom a hússzeletek tetején, sajtot reszelek rá, és 200 °C-os sütőben addig sütöm, míg a sajt egy kicsit megpirul. Ízlés szerint lehet vágott petrezselyemmel is fűszerezni.
| |
Kedves Éva!
Nagyonszépen köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy tetszik az oldal, és annak is, hogy ezt le is írtad nekem.
Köszönöm: Aliz