|
Fűszeres tepsis krumpli
Hozzávalók:
-
1 kg krumpli
-
1 fej fokhagyma
-
olaj
-
só, bors
-
petrezselyem
-
1 evőkanál mustár
A krumplit meghámozom és hasábokra vágom. Sóval, borssal és egy kevés olajjal összekeverem, és sütőpapíros tepsin szétterítem. 1 fej fokhagymát gerezdekre szedek és héjastól a krumpli közé szórom. Kb. 20 percig sütöm a 200 °C-os sütőben. A megsült hagymagerezdeket kinyomom a héjából és egy aprítóba teszem. Öntök hozzá 2 evőkanál olajat, 1 evőkanál mustárt és egy nagy csokornyi aprított petrezselymet. Összeturmixolom, és összeforgatom a krumplival. Már csak egy rövid időre teszem vissza a sütőbe.
| |
Kedves Judit!
Nagyon szépen a köszönöm a kedves szavakat, és remélem még sok finom étellel tudok örömöt okozni neked.:)