| Ebben a receptben nincs semmi különös leszámítva azt, hogy amióta vettem egyet az egyik utcai árusnál, azóta csak így készítem, és nagyon szeretjük.
Az egyetlen érdekessége a ropogós pirított hagymakockákban van.
Amerikai hot dog
A készen kapható hot dog „kiflibe” a virsli mellé mustár, ketchup, pirított hagymakocka (jó sok), vékony karikára vágott csemegeuborka és majonéz kerül.
Ropogós hagymakocka.
Vöröshagymát kockára vágom, talán egy picivel nagyobbra, mint ahogy általában szoktam. Lisztet szórok rá, és kézzel jól beleforgatom, miközben igyekszem szétmorzsolni kis részeire. Minél több lisztet vesz fel, annál ropogósabb lesz. Bő forró olajban világos barnára sütöm. (Ha sötét lesz, megkeseredik.) Ha sokat sütök egyszerre, 2-2 adag között átöntöm az olajat egy másik serpenyőbe, mert sok liszt potyog az olajba, ami hamar megég. Érdemes vele vesződni.
| |
Én is megköszönném, igazán jó lett! Körbenézek, biztos találok még sok jó dolgot.