| Ez az egyik kedvenc ételem. Nagyon finom, kicsit pikáns, nagyon egyszerű elkészíteni és elronthatatlan. Sokszor készítettem már és mindig sikere volt. Készült már csirkemellből, sertéscombból, most éppen tarjából.
Tepsiben sült diós hús
Hozzávalók:
4 nagy szelet tarja
2 dl tejszín
10-15 dkg darált dió
petrezselyem
mustár, ketchupe
3-4 gerezd aprított fokhagyma
só, bors
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom és egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektettem.
A többi hozzávalót összekeverem. Mustárból és ketchupből ízlés szerint teszek. Érezni kell benne mindkettő ízét. Én kóstolgatom és úgy adagolom, és nem spórolok vele.
A mártással bevonom a húst, alufóliával lefedem és 200 °C-os sütőben megsütöm. Amikor majdnem kész, leveszem róla a fóliát és még 5-6 percre visszateszem a sütőbe.

| |
Csilla!
Nagy valószínűséggel ez a Kemencés krumpli, ami a bal oldali menűben a Köretek alatt található, vagy a Receptek A-z-ig-ben is rákereshetsz.:)