| Az afrikai harcsa pont olyan hal, amilyet én szeretek. Nincs halíze és nincs benne szálka. A lazac és a fogas után a harmadik helyen áll a toplistámon. Ehhez azért az is hozzátartozik, hogy általában nem vagyok valami nagy halevő, de ezt akár hetente bevállalnám, mert nagyon finom..
Citromfüves rántott afrikai harcsafilé
Hozzávalók:
harcsafilé
citromfű
só
tojás
liszt
zsemlemorzsa
A halszeleteket sózom, citromfűvel bedörzsölöm, és citromlét csöpögtetek rá. A tojásokat felverem, bőven teszek bele citromfüvet, és a szokásos módon bepanírozom a halszeleteket. Nem kell spórolni a fűszerrel, mert akkor jó, ha érezni lehet a kellemes citromaromát. Bő olajban megsütöm.
| |
Szia!
Nagyon jól hangzik, karácsonykor ki is próbálom!! :)
Üdv: Márti