| Búbos hús
Hozzávalók:
8 szelet sertéshús
2 db zsömle
20 dkg darált sonka
20 dkg reszelt sajt
1 kis fej hagyma
2 tojás
olaj
tej
ételízesítő
petrezselyem
só
bors
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítom. A zsömlét tejben megáztatom, hozzákeverem a darált sonkát, a hagymát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt sajt felét, a tojásokat, és a fűszereket ízlés szerint.
A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, kevés olajon pirosra sütöm (de nem teljesen készre). Egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetem a szeleteket, majd a töltelékmasszát a hússzeletekre púpozom. Megszórom a maradék reszelt sajttal és 200 °C-os sütőben készre sütöm.
| |
Szia Alíz!
Örülök, hogy Rád találtam, nagyon jók, érthetőek a recept leírások. Gratulálok többször foglak felkeresni, most éppen a búbos hús receptjét készítem el.
„ Szia Alexa!
Meglestem az oldaladat. Ügyes vagy.:) Legyen benne sok örömöd!