| Burgonyapelyhes rántott hús
Ehhez az ételhez akár receptet sem kellene írni, mert annyira egyszerű. Ez egy rántott hús, amiben csak annyit változtattam, hogy zsemlemorzsa helyett burgonyapehelyben (burgonyapüré por) forgattam meg a húst a tojás után.
A végeredmény a vártnál is jobb lett. A hús omlós és puha, az apró kis pelyhek meg picit ropogósra sültek az olajban. Ezt érdemes kipróbálni!
Megjegyzés: nem igazán vagyok híve a porból készült krumplipürének, de néha rákényszerülök, amikor gyorsan kell valami köret. Mióta felfedeztem a Lidlben kapható püréport, azóta megváltozott a véleményem a mű krumplipüréről. Nem csak kiadósabb és így olcsóbb a márkás rokonainál, de még ízben és állagban is jobb (szerintem). (Ez nem fizetett reklám volt.)
| |
Ági!
Én is köszönöm szépen.:)