A csirkehúst kis kockákra vágom és sózva, borsozva 3 dkg margarinban megsütöm. Kiszedem a serpenyőből, hozzáadom a maradék vajat és az apróra vágott hagymát megfonnyasztom benne. Megszórom a curryvel, elkeverem és hozzáöntöm a levest. Beledobom a zöldborsót és a megmosott rizst. Kb. 20 percig csendesen főzöm. (A rizst ne főzzük teljesen szét!) A sűrűjéből kiveszek 1-2 merőkanálnyit és félre teszem. A leveshez adom a tejszínt és az egészet összeturmixolom. Ha nagyon sűrű lenne, tejjel hígítom. Ha szükséges még sózom, borsozom, visszateszem bele a csirkehúst és még 5 percig főzöm. Tálaláskor a levesbe teszek 1-2 evőkanálnyi borsós rizst és megszórom apróra vágott snidlinggel.
Hat ez a leves egyszeruen meses.Mondjuk en amugy is imadom a curry-s eteleket de evvel lenyugoztel,en mondjuk nem turmixoltam ossze mert a parom nem igazan szereti az ilyen "puresitett" eteleket.De nagyon nagyon finom!!!
Most is amugy nezelodok itt,hogy hetvegen mit fozzek.:)Kellemes estet.
Kedves Atonymus!
Nagyon örülök, hogy ízlik, és köszönöm szépen a visszajelzést.:)