A lisztet a sütőporral és a fél tasak pudingporral elkeverem, és hozzáadom a többi hozzávalót. Konyhai robotgép dagasztó spiráljával sima tésztává dagasztom. (Így nem melegszik meg a kéztől.) Fél órára a hűtőszekrénybe helyezem. Közben a pudingpor másik felét 2 dl tejjel sűrűre főzöm. Többszöri kevergetés mellett hűlni hagyom. A tésztát egy enyhén belisztezett munkalapon kb. 3 mm vastagságúra nyújtom, és kiszúróformával tetszőleges formákat szaggatok belőle. A lapok felének közepét egy kisebb formával kiszúrom,, majd sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 °C-os előmelegített sütőben megsütöm. A krémhez a kihűlt pudingot a tojáslikőrrel csomómentesre keverem. A vajat a porcukorral habosra verem, és hozzákeverem a pudingot. Végül a kekszlapokat a krémmel összeragasztom, és porcukorral meghintve tálalom.
Megjegyzés: a krém először kicsit hígnak tűnik a tojáslikőr miatt, de ez nem baj, így a tésztája jól megpuhul, a krém meg elég sűrű lesz, mire fogyasztjuk. Előző nap érdemes elkészíteni. Nálunk mindenkinek nagyon ízlett.