2 petrezselymes ízbomba vagy aprított petrezselyem
reszelt sajt
A hagymát és a bacont felaprítom. Egy serpenyőben a bacont, ha nem elég zsíros, egy kevés olajon megpirítom, majd megfuttatom rajta a hagymát is. Beleszórom a felaprított gombát, amit ételízesítővel és borssal fűszerezek. Belemorzsolok 2 petrezselymes ízbombát (vagy friss aprított petrezselymet adok hozzá), és ha még szükséges sózom. (Ha ételízesítőt és ízbombát használok, csak a végén sózom, mert mindkettő tartalmaz sót.) Fedő alatt megpárolom, majd fedő nélkül elpárologtatom a levét, megszórom 2 ek liszttel, átkeverem és csak annyi tejet öntök hozzá apránként, hogy sűrű krémes állagú legyen a gomba.
A kenyérszeleteket egy kis vajjal megkenem, majd vastagon a gombakrémmel, reszelt sajttal betakarom és kb. 200 °C-os sütőben szép pirosasra sütöm. Egy pohár finom teával kitűnő vacsora lehet.