|
Ananászos-mézes csirkemell
Hozzávalók:
-
4-5 fél csirkemell filé
-
2-3 evőkanál méz
-
1 db nagyobb citrom
-
2 evőkanál Ráma margarin
-
1 doboz darabolt ananász
-
só, bors
A csirkemellet a nagyságától függően 2-3 szeletre vágom, majd sózom és borsozom. A citrom felét felkarikázom és negyedelem. Egy serpenyőben felolvasztom a margarint, majd hirtelen átsütöm rajta a hússzeleteket. Ráöntöm az ananászkonzerv levének a felét, belecsavarom a fél citrom levét, és beledobom a citromszeleteket. Ha sok a leve, fedő nélkül párolom addig, míg a leve besűrűsödik. Mézet keverek hozzá és az ananászdarabokkal együtt még pár percig sütöm. Akkor jó, ha a mézes máz egyenletesen bevonja a hússzeleteket és az ananászt.
|
|
|
|
| |
Ez is nagyon finom, mint sok más ezen az oldalon. :-)