A csirkecombokat lebőrözöm és kicsontozom, megsózom és megborsozom. Minden hússzeletre egy karika paradicsomot, 1 bazsalikomlevelet és egy szelet vastagabb mozzarella sajtot fektetek, majd félbehajtom. Ezután minden darabot 2-2 szelet szalonnába csomagolok és megtűzöm fogpiszkálóval. A csomagokat rácson sütöttem egy hőlégkeveréses edényben, de egy tepsiben, a sütőben is pont olyan jó lehet.
Köretnek kockára vágott krumplit főztem sós vízben nem túl puhára. A megmaradt sajtot, paradicsomot és bazsalikomleveleket apróra vágtam és összeforgattam a krumplival. Ezt a húsok alá tettem félidőben, így keveredett a lecsöpögő szalonna zsírjával és a sülő hús levével. Tepsiben a hús mellé tenném félidőben, de előtte leöntenék a levéből, ha túl sok lenne.
Nagyon finom lett a végeredmény, de legközelebb kicsivel több sajtot és bazsalikomot tennék a krumplihoz.