Összekeverem a páchoz az olajat, a sót, a curryt (ízlés szerint) és a reszelt fokhagymát. A hússzeleteket kiklopfolom és összekeverem a páccal. Hagyom pihenni legalább fél órát.
Egy tepsit vagy jénait kivajazok, a hússzeleteket kókuszreszelékbe forgatom, és egymás mellé lerakom. Rászórom a bacont és a hagymakarikákat, majd minden szeletre teszek egy karika ananászt. Összekeverem az ananászlevet, a tejszínt és a tejfölt, megsózom és belekeverem a maradék kókuszreszeléket. Ráöntöm a húsra, lefedem és előmelegített 200 °C-os sütőben kb. 15 percig lefedve, majd fólia nélkül készre sütöm.
Megjegyzés. Én dupla mennyiségből készítettem és dupla sorban raktam, de szerintem jobb, ha egymás mellé kerülnek a szeletek, így mindegyik egyformán sül meg.
Nem csak emlékszem rá, hanem még ma is forgatom. Főleg az első néhány évet. Azokat be is köttettem (a többit meg én kötöm be, csak kevés az időm, eddig csak 2 könyvvel készültem el.) Ünnepnek számított, amikor negyedévenként megjelent.:)
Köszönöm szépen a dícséretet.:)
2010.09.24. 18:02
márti
Te még emlékszel az első Magyar Konyhára.,?... Én is gyüjtöttem,.....dejó is volt..Most pedig itt van ez a jó kis oldal ,itt szinte mindent megtalálok amit keresek. Csak gratulálnitudok . .Már a karácsonyi menüimet keresgetem , azthiszem ez is rajta lesz .
Márti!
Nem csak emlékszem rá, hanem még ma is forgatom. Főleg az első néhány évet. Azokat be is köttettem (a többit meg én kötöm be, csak kevés az időm, eddig csak 2 könyvvel készültem el.) Ünnepnek számított, amikor negyedévenként megjelent.:)
Köszönöm szépen a dícséretet.:)