Közben a túrót a tejföllel, a tojások sárgájával, a (ízlés szerinti mennyiségű) cukorral, a vaníliás cukorral, csipetnyi sóval, a citrom reszelt citromhéjával, levével és a pudingporral összetöröm, összekeverem. A tésztával összeforgatom, végül belekeverem a feldarabolt befőtteket. (Én most őszibarackot és magozott meggybefőttet használtam hozzá, de lehet másfajta gyümölcs is, sőt friss is.)
Vastagon kivajazott, morzsával meghintett jénaiba vagy tepsibe öntöm (utóbbi esetben sütőpapírral bélelem) és előmelegített kb.190 °C-os sütőben majdnem teljesen megsütöm. Közben a 4 tojásfehérjét 4-5 ek. cukorral keményre verem, és a megsült tésztára kenem. Még visszatolom a sütőbe addig, míg a teteje rózsaszínű nem lesz (A hőmérsékletet leveszem kb. 100 °C-ra.
Én kipróbáltam, nagyon finom, egyszerű és gyorsan elkészíthető! A férjemnek nagyon izlett. Másoknak is ajánlom!