A tejben elkeverem a cukrot és felfuttatom benne az élesztőt.A liszttel és a sóval együtt a kenyérsütőgépbe teszem és tésztává dagasztom (vagy kézzel).Annyi tejet adok hozzá, amennyivel rétestészta keménységű lesz. Nem kelesztem meg, de hagyom egy kicsit pihenni. 4 cipóra osztom, majd egyenként kerek lappá nyújtom. A margarint rákenem és mindegyiket 8 cikkre vágom. Egyenként feltekerem, sütőpapíros tepsibe fektetem, és sós tejjel megkenem a tetejét.Felére reszelt sajtot, a másik felére köménymagot szórok és másfél-2 órát pihentetem. 200 °C-os sütőben megsütöm. Megjegyzés: olyan gyorsan elfogyott még melegen, hogy alig maradt pár -nem túl szép- db a fotózáshoz..
Általában azt szoktam javasolni, hogy annyi sót tegyenek bele a tésztába, hogy nyersen kicsit sósabbnak érezzék. Egy pici darab té sztát fél percre be kell tenni a mikróba, így olyan lesz, mint megsülve, és le lehet mérni, hogy az ízlésünknek megfelel-e.
Kriszta!
Általában azt szoktam javasolni, hogy annyi sót tegyenek bele a tésztába, hogy nyersen kicsit sósabbnak érezzék. Egy pici darab té sztát fél percre be kell tenni a mikróba, így olyan lesz, mint megsülve, és le lehet mérni, hogy az ízlésünknek megfelel-e.