A lisztben elkeverem a sütőport és a mézessütemény fűszert. A tésztához a tojások sárgáját krémesre keverem a puha margarinnal, a mézzel, a cukorral és a lisztes keverékkel. Óvatosan beleforgatom a tojások felvert fehérjét is. Egy kerek tortaformát kibélelek sütőpapírral és a masszát belesimítom.
A tetejét kirakom a felszeletelt almával. A citromlevet elkeverem a mézzel és egy pici vízzel és meglocsolom vele az almákat. Megszórom porcukorral és előmelegített 180 °C-os sütőben megsütöm. A sütés vége felé meghintem porcukorral és hagyom egy picit rákaramellizálódni.
Megjegyzés: a picinél egy picivel több ideig hagytam a végén a sütőben, így enyhén megégett, bár az ízén nem lehetett érezni. Nagyon finom süti!
nekem nem lett finom