A húst kiklopfolom, sózom, majd egy kevés olajban mindkét oldalán megsütöm. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem. Zúzott fokhagymával és Erős Pistával megkenem. (Ezt kihagytam, mert nem mindenki szereti a csípőset.)
Közben a spagettit sós vízben megfőzöm. A hús maradék zsírjában a bacont kisütöm, és ha kihűlt, a tejföl felét és a tojások sárgáját elkeverem benne. Erre szedem ki a megfőtt spagettit és összekeverem. A tojások fehérjét felverem, lazán beleforgatom a spagettibe és nagy kupacokat rakok belőle a hússzeletekre.Meglocsolom a maradék tejföllel és rászórom a maradék reszelt sajtot. Annyi időre teszem be az előmelegített 200 °C-os sütőbe, hogy a tetején a sajt szépen megpiruljon. Ha a spagetti több lenne, mint amennyi a hússzeleteken elfér, külön kupacokba rakva sütöm meg.
Megjegyzés: nem csak tarjából jó, hanem combból is, de a kisebb szeletekből fejenként 2 szelet húst veszek.
isteni finom,,,,