A csirkemellet apró, kb. 1x1 cm-es kockákra vágom.A lisztbe belekeverem a fűszereket. A húskockákat alaposan beleforgatom úgy, hogy minden kis darabka körben lisztes legyen. Bő, forró olajban megsütöm. Igyekszem úgy beletenni az olajba, hogy minél kevesebb kocka legyen összetapadva a liszt miatt.Egy szűrőlapáttal kevergetem, hogy a darabkák szétváljanak. Kissé ropogósra sütöm, és konyhai papírtörlőre szedem ki, hogy a fölösleges olajat felszívja. Ne tegyünk túl sokat egyszerre az olajba, mert úgyis gyorsan megsül!
Ha sikerül eltalálni a só és a fűszerek arányát, nagyon finom nassolnivaló lesz belőle. Ezt ugyanúgy lehet csipegetni a TV előtt ülve, mint a kukoricát, sőt fehérje napot tartó fogyókúrázó vendégeinket is megkínálhatjuk vele. Más fűszereket is tehetünk a lisztbe, ízlés szerint.
ilyet én is szoktam csinálni, nagyon szeretem :)