A csokoládét, a mogyorókrémet és a vajat alacsony hőmérsékleten egy kis lábasban összeolvasztom. A tojásokat jó habosra keverem a cukorral. A lisztet elvegyítem a sütőporral és a szódabikarbónával. A langyos csokikeveréket a tojásos cukorhoz adom, majd a lisztet is óvatosan belekeverem. Egy közepes tepsibe sütőpapírt teszek, a masszát beleöntöm és kb. 170 °C-on megsütöm. Kb. 20 perc alatt elkészül, de ne szárítsuk ki, inkább maradjon egy kicsit ragadós.
A mogyorós csokit a mikróban fokozatosan felolvasztom. A langyosra hűlt tészta tetejére kenem. Addig szeletelem fel, míg a csoki még nem keményedik meg teljesen.
hü ez annyira finom , már 2 x elkészitettem, kőszi szépem. amugy minden nap meg nézem az oldalt ,hogy milyen uj dolgot készitettél és alig várom a kővetkezőt
Kitty!
22x32 cm-es közepes tepsiben sütöttem-