|  | Közel 20 évvel ezelőtt ezzel a recepttel nyitottam azt a határidő naplót, amibe azóta is írogatom, gyűjtögetem a recepteket. Akkoriban ez a recept vándorolt kézről-kézre, és nagyon népszerű volt. Unalomig sütöttük, még reggelire is elővettünk egy-egy kis darab tésztát, és gyorsan megsütöttük. Meg is untuk, mert hamar telítődtünk a könnyűnek nem mondható, olajos tészta illatával. Mostanában évente talán 4-5 alkalommal eszünk lángost (beleértve a piacon alkalomszerűen vásárolt lángosokat is) és ennyi elég is. A változatosság kedvéért időnként megtöltöm valamivel, pl. sajttal, virslivel.  Zacskós lángosHozzávalók: 
    1 kg liszt1 kis tejföl0,5 liter tej5 dkg élesztő5 csapott teáskanál só1 tojás A tejfölt összekeverem a tojással, a sóval és az élesztővel, majd a tejjel együtt a liszthez öntöm, és összegyúrom. Egy nagy nylonzacskót alaposan kiolajozok, beleteszem a tésztát, és beteszem a hűtőbe. Az eredeti utasítás szerint akár egy hétig is sütögethetünk belőle, de ez ízlés kérdése, ugyanis 3-4 nap után már élesztős szaga, íze van, ami nekem annyira nem jön be, de tényleg napokig jól használható és finom. Most virslit csomagoltam a tésztába, mellé ketchupe csíkot nyomtam (de lehetett volna mustár is) és úgy sütöttem meg. A lángosra meg pizzakrémet kentem és sajttal szórtam meg, de leginkább a fokhagymával összekevert tejföl és sajt variációja ízlik.   |  | 
szia. az nap lehet belőle sütni miután hütöben megkellt? vagy csak másnap.