|
Eper krémleves
Hozzávalók:
-
½ csomag epres pudingpor
-
0,5 l joghurt
-
0,5 l epervelő
-
0,5 l víz
-
cukor vagy édesítő (ízlés szerint)
-
díszítéshez tejszínhab
Az epret egy mixelőrúddal pépesítem, így kb. fé liter epervelőt kapok. Fél liter vizet felteszek forrni. Egy kevés vízben elkeverem a fél csomag epres pudingport és a felforrt vízhez öntöm. Ízesítem ízlés szerint cukorral (Xukorral vagy édesítővel). Ha újra felforrt leveszem a tűzről, hozzákeverem az epervelőt és egy nagydoboz joghurtot. Jól lehűtöm és tejszínhabbal díszítve tálalom.
| |
Szia Alíz!
Sűrűn nézegetem a receptjeidet, így jutott eszem
be ez is. Maradt egy kis eprem amit a gyerek nem evett meg mert összetört, na mondom ki nem fogom dobni, így ez fog készülni belőle nagyon guszti recept. Biztos finom lesz. :)