|
Mártásban sült csirkemell
Hozzávalók:
-
3 db fél csirkemell filé
-
2 dl tejszín
-
1 dl ketchupe
-
10 dkg sajtkrém
-
2 gerezd fokhagyma
-
só, bors
-
margarin a tepsi kikenéséhez
A csirkemellet darabonként 3 szeletre vágom, sózom, borsozom és margarinnal vastagon kikent hőálló tálba vagy kisebb tepsibe fektetem.
A tejszínt összekeverem a ketchuppel, a sajtkrémmel, a zúzott fokhagymával és sóval. Ráöntöm a hússzeletekre, alufóliával befedem és az előmelegített 200 °C-os sütőben kb. 30 percig sütöm. Ekkor leveszem róla a fóliát és addig pirítom, míg a tetején a pirulás nyomai már látszanak.
| |
Szia Kati!
Nagyon örülök, hogy jól sikerült.:)