|
Kenőmájas csavart
Hozzávalók:
-
0,5 kg kész leveles tészta
-
1 kisebb rúd kenőmájas
-
2-3 evőkanál tejföl
-
só, bors,
-
fokhagyma
-
mustár
-
reszelt sajt
-
1 tojás
A májkrémet összekeverem a mustárral, a fokhagymával (én fokhagymakrémet használtam hozzá), a sóval (csak óvatosan!), borssal és annyi tejföllel, hogy jól kenhető massza legyen.
A leveles tésztát kb. 2 mm vastagra kinyújtom, felére rákenem a májkrémet, megszórom reszelt sajttal, majd ráhajtom az üres tésztát. 2 cm-es csíkokra vágom, megcsavarom és sütőpapírral bélelt tepsibe rakom. Megkenem tojással és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütöm.
Forrás: ercsihami.hu
| |
Kedves Duri!
Köszönöm szépen, nagyon örülök neki.:)