|
Ananászos-sonkás melegszendvics
Hozzávalók:
-
25 dkg füstölt sonka
-
1 konzerv ananász
-
2 evőkanál vaj
-
bors
-
1 doboz (12,5 dkg) krémsajt
-
1 evőkanál étkezési keményítő
A sonkát és az ananászt apróra vágom, és a vajon megpirítom. Borssal fűszerezem. Hozzákeverem a krémsajtot és az evőkanálnyi étkezési keményítőt. Pár percig kevergetem, majd hagyom kihűlni. A bagettet rézsútosan felszeletelem, az alját egy kicsit megvajazom, és sorba rakom egy sütőpapíros tepsiben. Vastagon rákenem a krémet, megszórom reszelt sajttal és légkeveréses grillsütőben vagy 200 °C-os előmelegített sütőben megsütöm.
Megjegyzés: egyszerre többféle melegszendvicset készítettem, ezért nem csak ez a szendvics szerepel a képekenn.
| |
Kedves Zsuzska!
Köszönöm szépen.:)