Először a puha margarint a cukorral, majd a tojásokkal, a sóval és a rummal habosra keverem.
A lisztet elvegyítem a sütőporral, a reszelt citromhéjjal és összekeverem a margarinos tojással.
Az almát meghámozom, 4 felé vágom és felszeletelem (a szeletelő vastagabb oldalával) és a tésztába keverem, majd a csoki darabkákat (vagy nagyon apróra vágott csokit vagy készen kapható „csoki reszeléket” is beleforgatom.
Nagyobb őzgerincformát sütőpapírral kibélelek, beleöntöm a masszát és 180 °C-os sütőben kb. 40-45 percig sütöm. Inkább tovább sütöm, mert a sok alma miatt a közepe nehezebben sül át. Ha hamar barnulna a teteje, sütőpapírt fektetek rá.
Szia,
Én kiprobáltam és nagyon finom volt,ajánlom mindenkinek.
További kellemes napot!