|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Nagyon szuper, hiánypótló oldal.
Nem volt még olyan recept, ami ne vált volna be.
Köszönöm! :)
|
Hallod -e Alíz,
Nagyon szép kis receptes adatbázist hoztál itt létre. Ha egyszer szeretnéd újra kezdeni Te, vagy bárki az alkotói tevékenységet, és mondjuk angol nyelven a 🔗 blogírással pénzt keresni poszt érdekes lehet.
ℹ️ Az én receptem példaként, az említett platformon ➡️lecsó - letcho
--
Üdv,
Tamás
|
Buek2022
2009.03.31 23:18 Aliz „Szia Erika!
Én soha nem csináltam lángolt kolbásszal, mert úgy már nagyon kolbászos lenne az íze, ezért szoktam inkább cserkész kolbásszal készíteni, mert az nem annyira zsíros és fűszeres, de akár virslivel is lehet, csak annak nincs elég fűszeres íze. Szerintem jó a lecsókolbász is, de abból inkább a füstölt változatot válaszd, és vágd hosszában 4 felé, ha elég vastag.! (Csak kicsit füstölt, és az is az olcsóbb kategóriából való, mégis jobb az íze ehhez az ételhez, és az hasonlít a legjobban a csrkészkolbászhoz, de akár Debreceniből is készülhet.) Nem kell előre megfőzni, megsütni, mert ez már egyébként sem nyers.
Aliz” |
Mi lett ezzel az oldallal? Miért nem került fel 2016 óta több recept?
Üdv
Egy aggódó recept rajongó |
Gratulálok a Jó recepthez!
Üdvözlettel, Tisztelettel :Rékuci |
Tisztelettel
Én is érdeklődnék, hogy vannak e receptek a légkeveréses főzőkészülékekhez?
2018.02.14 22:02 Tamás „
Kedves Alíz!
Zseniális az oldal, a fázisfotókkal sérült és halmozottan sérült fiatalokat oktató intézményben tanulunk főzni. Ha nem bánod, felhasználnánk a képeidet.
Köszönet a munkádért! :-)
Tamás
Válasz:
Kedves Tamás!
Ilyen nemes célra nem lehet nemet mondani. :) Használjátok a recepteket, képeket, jó főzést kívánok!
Aliz
|
Szia Aliz!
Nagyon szeretnék puncstortát sütni, de amiket neten találtam, nem voltak olyanok mint egy igazi puncstorta. A te receptjeidben nem csalódtam eddig sosem, nincs egy jól bevált puncstorta recepted? Puszillak titeket! Kata
(Mészárosék lánya :) ) |
Kedves Tamás!
Szeretnék segíteni, de konkrét recepteket nem tudok írni. Még régebben terveztem, hogy kimondottan erre az edényre vonatkozó recepteket teszek fel az oldalra, de ebből nem lett semmi, és másfél éve, sajnos, az oldallal sincs elég időm foglalkozni. Még évekkel ezelőtt az NLC fórumába irogattam ebben a témában. A "törölt felhasználó" engem takar, mert évek óta nem jártam ott, javaslom olvasd el a hozzászólásokat, sok hasznos dolgot megtanulhatsz belőle.
https://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=224045
Én úgy kezelem az edényt, mint egy kisebb sütőt, gyakorlatilag mindenre használom, főleg akkor, ha kisebb mennyiségű ételt készítek, amiért kár felfűteni a nagy sütőt. A péksütemények frissítésére minden nap használom, így ha másra nem is lenne jó már csak e miatt is imádom. Már nem is eszünk úgy péksüteményt, hogy ne legyen friss, ropogós a héja. Ha elkezded használni, magad is rájössz, hogy szinte mindenre jó, kivéve azokra, amiket a fórumban is említettem.
Remélem egy kicsit tudtam segíteni.
Üdv. Aliz
|
Kedves Alíz!
Szeretnék néhány receptet kérni légkeveréses olajsütőhöz,most kaptuk,abszolut nem értünk hozzá.
Kérlek , ha lehet, néhány jótanács is elkelne.
Üdv: Novák Tamás
|
Kedves Alíz!
Zseniális az oldal, a fázisfotókkal sérült és halmozottan sérült fiatalokat oktató intézményben tanulunk főzni. Ha nem bánod, felhasználnánk a képeidet.
Köszönet a munkádért! :-)
Tamás
Válasz:
Kedves Tamás!
Ilyen nemes célra nem lehet nemet mondani. :) Használjátok a recepteket, képeket, jó főzést kívánok!
Aliz
|
Legkevereses fozoedeny hasznalatahoz szeretnek recepteket.Koszonom
2010.05.31 12:49 Hajni „Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.” |
kedves Alíz
Én is légkeveréses sütőhöz kerestem receptet és a te honlapod jön be. Én nem találom a felületen ezeket a recepteket légyszíves segíts, hogy hol találom.
Köszönöm, Spáth Jutka
2010.05.31 12:49 Hajni „Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.” |
Szia kedves Alíz, nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a hasznos oldalra, mindig van mit tanulnom, pedig már 66 éves vagyok. Rendkivül sok mindent fedeztem máris fel az oldalon, talán fél órája regisztráltam és isteni, tényleg..:) Biztos, hogy nem utoljára írtam kedves Alíz és köszi, hogy itt lehetek, szia:)
|
Kedves Erika!
Ennél konkrétabb recepteket, hogy még képekkel is bemutatom a készítés fázisait, nem tudok. Mit értesz alatta? A sütőpapírral kapcsolatban is minden receptnél megtalálható a leírásban, hogy mikor használom. Én "sütőpapírmániás" vagyok, mert nem szeretem a tepsit vakargatni, ezért minden szárazabb étel alá teszek. Egy rakott krumpli alá azért nem, mert az szottyos étel, és elázik alatta a papír. Mit értesz más kiegészítő alatt?
|
Konkrét receptek érdekelnének.Technikai utasitásokkal,pl.mikor kell sütőpapirt,vagy más kiegészitőt használni.Köszönöm a segitséget.
2010.05.31 12:49 Hajni „Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.” |
Kedves Dénes!
Örülök, hogy tetszenek a receptek és annak is, hogy lefordítod őket.
Aliz
|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
| |