Aliz konyhája - minden recepthez fázisfotók
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
Hobbi
     
Konyha
     
Receptek/1199
     
Ételfotók

Előételek
Levesek

Húsételek

Feltétek

Köretek

Hideg konyha, saláták

Tészták

Sós vendégvárók

Édességek

Egyszerű ételek

Halak

Egyebek

Kelt tészták,kenyerek

Tortaképek

     
90 napos diéta
     
Olavasóim receptjei

Receptek

     
Értesítés új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TOP 100

100 receptajánlat (a 1100-ból), hogy megkönnyítsem a választást.

    ÉDESSÉGEK


Almahabos süti Aliz módra


Banános süti


Banános élvezet


Csokis meggyel töltött háromszögek


Diós csokoládészelet

 
Emeletes élvezet

 

Epres-zseléhabos sütemény

Tálalva.
Flambírozott banán vaníliaszósszal


Habos túrós pite

Kijevi krémes


Krémes meglepetés


Kókuszos almás


Különleges meggyes pite

Lehetetlen pite

 
Mennyei eledel


Méteres kalács

Narancsos kocka


Négerkocka szomszéd módra


Osztrák pikáns "tiramisu"

 
Őszibarackos rétes


Rakott palacsinta 


Részeges és túrós barát 

Rumos szilvás sütemény

Sárgabarack torta


Serpenyős rétes

 
Stracciatella


Sültfagylatos gofri

 
Sült túrógombóc

Tarka koh


Túróbundában sült banán


Túrókrémes tölcsérek


Túrós-kakaós kevert


Túrós-krémes pite


Túróval töltött zsemle


Verdens beste


Ferdinánd kalács

  SÓS VENDÉGVÁRÓK


Ági féle sajtos ropogós


 Káposztás virsli tésztában


Részeges pogácsa

 
Sajtkrémmel töltött pogácsa

 
Sajtos pogácsa


Sajtos pogácsa (rúd)


Sajtos-sonkás tekercs

 
Sonkás-sajtos rétes


Sós-omlós sütemény

    LEVESEK

 
Darálthúsos paradicsomleves


Dupla hagymás leves

 
Édes sütőtökleves


Gyümölcsleves túrós galuskával

 
Kantoni rizsleves curryvel

 
Káposztás bableves


Metélőhagymás kukorica krémleves

 
Norvég királyi leves

 
Rumos-mazsolás gesztenyeleves

 
Tárkonyos raguleves


Túrógombóc leves 

 HÚSÉTELEK, FELTÉTEK


Csirkecsíkok fűszeres tésztában


Fokhagymás csirkeragu


Fokhagymás sült lapocka


Fűszeres túróval töltött csirkemell

 
Hentesborda


Kókuszos csirke


Különleges töltött borda


Marhapörkölt vadász módra

Mogyorós rizzsel és mogyorókrémszósszal tálalom a húsdarabkákat.
Mogyorókrémes csirke


Paradicsomos káposzta húsgombóccal


Pilisi ragu


Rántott fagyasztott vagdalt


Rozmaringos-narancsos csirke

Tejszínes halragu leveles tésztában


Sajtos rakott csirkemell

 
Tanduri csirke


Tepsis diós hús


Vajpuha marhaszelet


Rántott tojás


Sajttekercs rántva


Tojásos rétes

 

  KÖRETEK


Fokhagymás, sajtos krumplipüré


Mandulás burgonyagolyó


Mogyorós burgonyapüré


Mustáros-hagymás krumpli

 
Palaó rizs


Resztelt krumpli


Rozmaringos krumpli


Tepsis burgonyalepény

Párolt rizzsel összekeverem és együtt pirítom.
Zöldséges-mogyorós rizs

         VEGYES


Csirke vajas tésztában

Meleg töltött tojás


Kukoricás chilis babsaláta


Mogyorós burgonyasaláta


Citromfüves rántott afrikai harcsafilé


Tejszines halfilé 


Csirkés-zöldséges tészta

 

Júhtúrós sztrapacska


Tojásos nokedli gazdagon

 

Hagymás rakott tojás

 

 

Tejfölös újkrumpli


Francia pirítós


Klubszendvics


Sajtos-tojásos pirítós

Sütőben megsütöm. 

Sonkás-sajtos tojás csészében

 

 

Töltött bundás kenyér

     
Torták

 

Anyáknapi torta

Cicitorta

 Karácsonyi torta 2010

Szülinapi torta II.

Málnazselés csokitorta

Tojáslikőrös autós torta

Trüffelkrémes patchwork torta

Valentin napi puncstorta

     
VendégKönyv
[515-496] [495-476] [475-456] [455-436] [435-416] [415-396] [395-376] [375-356] [355-336] [335-316] [315-296] [295-276] [275-256] [255-236] [235-216] [215-196] [195-176] [175-156] [155-136] [135-116] [115-96] [95-76] [75-56] [55-36] [35-16] [15-1]

2014.04.27. 16:28 Idézet
KKK

Kedves Alíz!

 

 

Nagyon szívesen!Mégegyszer gratulálok az oldalakért,finomságért!Sok sikert mindenben!Üdv:KKK


2014.04.27 10:47
Aliz

„ Kedves KKK!

Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek.

Üdv. Aliz


2014.04.27. 10:47 Idézet
Aliz

Kedves KKK!

Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek.

Üdv. Aliz


2014.04.26. 17:40 Idézet
KKK

Kedves Alíz!

 

Nagyon finomak és gratulálok Alíz Szerkinek!Üdv:KKK


2014.04.16. 13:57 Idézet
ice age

 Kedves Aliz!

 
Judit vagyok, 23 éves. Jómagam is viszonylag hamar,13 évesen megismerkedtem a főzéssel, és mindig is kedvelt időtöltéseim közé tartozott. Családom és rokonaim állították, hogy jól főzök, és én ezt a véleményt mindig is igyekeztem fenntartani (bevallom "háziasszonyi hiúságomat" legyezgette). Ám abba a hibába estem, amibe szerintem számos nő esik akár tudattalanul is, mégpedig, hogy végülis megragadtam kb. 10 jól bevált ételnél, melyeket folyamatosan ismételgettem. Bár emiatt senki nem tett nekem szemrehányást, amikor én magam erre rájöttem, kezdtem egyre inkább kétségbe vonni azt, hogy valóban olyan jó szakács vagyok e, mint állítják. Pár ételt nem túl nagy ördöngösség jól elkészíteni, és engem egyre inkább bántott ez a gondolat. Így párom, de főleg saját magam megerősítésére elhatároztam, hogy belevetem magam az internetbe és változtatok ezen! 
Ekkor találtam meg a Te oldaladat, amin már minden receptet végignéztem, és össze is állítottam egy kb. 400 ételből álló listát, amit mindenképpen meg szeretnék főzni. Azóta minden hétvégén én főzök vagy a páromnak, vagy a családomnak (attól függően, hol töltjük a hétvégét), és úgy döntöttem, míg a lista végére nem érek, nem főzöm meg kétszer ugyanazt az ételt. Már több, mint 40 különböző finomságot főztem-sütöttem meg az oldaladról, melyekről saját szórakozásomra fényképeket készítek, és azt kell mondjam sohasem okozott egyetlen recepted sem csalódást! Imádom az ízvilágot, amiben alkotsz, legyen akár hagyományos, akár kissé pikánsabb. Családom is elégedetten kebelezi be a segítségeddel készített ételeket, és gyakran már kedden érdeklődnek, hogy mi lesz az ebéd hétvégén! 
Mindezt azért szerettem volna megírni, mert mindezt Neked, az oldaladnak és a receptjeidnek köszönhetem! Hála a segítségednek a főzés nem csak kedves időtöltésemmé, vagy hobbimmá, de szenvedélyemmé vált.Néha továbbra is megmozdul bennem, hogy a sok dicséret, amit asztaltársaimtól kapok valójában nem engem illet, de kiengesztel a tudat, hogy együtt élvezhetjük azt a sok finomságot, ami jóvoltadból az asztalra kerül. 
Remélem nem zavartalak ezzel a hosszú értekezéssel, de úgy éreztem ki kell fejeznem, mennyire hálás vagyok Neked, még ha csak ilyen gyarló módon is tudom megtenni.
 
További sok boldog, alkotással teli évet kívánok Neked!
 
Judit

2014.03.07. 20:57 Idézet
NeMo

Ez az oldal fantasztikus! Vittem a linkedet, vinném a banneredet is, ha meglelném... Egyúttal szeretettel látlak saját weblapomon, ha időd engedi. Témáim: saját versek, magyarországi barangolásainkról fotók (Bükk, Pilis, Zala, Kisbalaton, és majd jön a többi, ahol jártunk, vagy járni fogunk...). Hivatásom: orvos, így természetesen az egészséges életmódokkal, torna/ételek/italok is foglalkozom a lapomon érintőleg, és épp gastronomiai oldalakból gyűjtöttem egy csokorra valót. Őszintén mondom, a tied magasan felülmúlja az összes többit, amit eddig megnéztem. Már csak a családi ebédek tervezéséhez is örülök, hogy ráleltem lapodra :))

NeMo


2014.01.15. 13:48 Idézet
Hencsi

Kedves Alíz!

Nagyon szép és kidolgozott az oldalad, nagyon tetszik! Ha van időd kérlek pillants be te is az én nem rég indult oldalamra!

Előre is köszi!

//honeybear.gportal.hu/


2013.10.17. 11:19 Idézet
Hajni

Kedves Alíz!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ :) Maradok továbbra is rajongód :)

Hajni


2013.10.16 22:01
Hajni

„ Kedves Alíz!

 

Nagyon klassz az oldal, már több receptet is innen készítettem el. Egy dolgot viszont kérdeznék, hátha tudsz nekem segíteni. Volt régen a menzán az úgy nevezett "milánói". ( Ami persze igazából nem is az, mert abban sonka és gomba van nem darálthús.)

Esetleg annak a menzás izű makaróninak a receptjét nem ismered? Mert most azt keresem mindenhol, és sehol sem tudom felkutatni. A férjem is nagyon imádta :) 

Ha esetleg ismered kérlek add meg nekem. (hiába készítem el a világ legfinomabb Bolognai spagettiét az mintha egy teljesen más étel lenne. Hátha ismered a titkos összetevőket. 

Előre is nagyon köszönöm, és csak így tovább az oldalt :) 

Hajni


Válasz:

Kedves Hajni!

Sajnos (vagy szerencsére) nem tudom milyen lehet a menzás milánói, mert se én, se a gyerekeim nem voltunk soha menzások.

Érdekes ez az ugynevezett "milánói" elnevezés, mert még emlékszem arra, hogy valamikor régen, legalább 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volttak mindenféle szakácskönyvek, és a külföldi receptek sem gyűrűztek be az országba, és még a pizzát sem ismertük, minden olyan ételt, ami spagetti vagy makaróni volt, leöntve valamilyen paradicsomos szósszal, és a tetejére reszelt sajtot szórtunk, az mind "milánói" volt. (Én viszonylag hamar megismerkedtem az olasz konyhával, mert a szomszédom külkereskedőként gyakran utazott Olaszországba, ahonnan hozott elktromos pizzasütőt, tésztagépet, és alapanyagokat, és szoktunk olaszos ételeket főzni.)

Nálunk ez a nagy kedvenc. Ezt szoktam valamilyen darált hússal, sőt húskonzervvel is készíteni. Régebben jóval olcsóbbak voltak a darálthús konzervek, és valahogy finomabbak is, és ha gyorsan akartam valamit főzni, ez volt a legideálisabb recept. //azila.gportal.hu/gindex.php?pg=21636065

Mivel a fiam nagy ketchupe fogyasztó, szinte mindig mindenre tesz, így sokszor a szószba is nyomtam egy rendesebb adagot a paradicsompüré mellé, mert amúgy is tettem bele cukrot, hogy édeskés legyen, meg sok fokhagymát. Ha összekeverjük a szószt a tésztával, akkor igazságosabban jut minden adagra belőle, meg kissé tapadósabb is lesz, mert úgy jobban szeretik. persze sok sajt a tetejére. Néha reszelt sajttal megszórva, ha sok, akkor rétegezve sajttal tepsiben, a sütőben átsütve is készítettem. (Nálunk a gomba mumus, csak akkor teszek bele, ha a gyerekek nem esznek belőle, pedig úgy még finomabb.)

Üdv. Aliz

 


2013.10.16. 22:01 Idézet
Hajni

Kedves Alíz!

 

Nagyon klassz az oldal, már több receptet is innen készítettem el. Egy dolgot viszont kérdeznék, hátha tudsz nekem segíteni. Volt régen a menzán az úgy nevezett "milánói". ( Ami persze igazából nem is az, mert abban sonka és gomba van nem darálthús.)

Esetleg annak a menzás izű makaróninak a receptjét nem ismered? Mert most azt keresem mindenhol, és sehol sem tudom felkutatni. A férjem is nagyon imádta :) 

Ha esetleg ismered kérlek add meg nekem. (hiába készítem el a világ legfinomabb Bolognai spagettiét az mintha egy teljesen más étel lenne. Hátha ismered a titkos összetevőket. 

Előre is nagyon köszönöm, és csak így tovább az oldalt :) 

Hajni


Válasz:

Kedves Hajni!

Sajnos (vagy szerencsére) nem tudom milyen lehet a menzás milánói, mert se én, se a gyerekeim nem voltunk soha menzások.

Érdekes ez az ugynevezett "milánói" elnevezés, mert még emlékszem arra, hogy valamikor régen, legalább 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volttak mindenféle szakácskönyvek, és a külföldi receptek sem gyűrűztek be az országba, és még a pizzát sem ismertük, minden olyan ételt, ami spagetti vagy makaróni volt, leöntve valamilyen paradicsomos szósszal, és a tetejére reszelt sajtot szórtunk, az mind "milánói" volt. (Én viszonylag hamar megismerkedtem az olasz konyhával, mert a szomszédom külkereskedőként gyakran utazott Olaszországba, ahonnan hozott elktromos pizzasütőt, tésztagépet, és alapanyagokat, és szoktunk olaszos ételeket főzni.)

Nálunk ez a nagy kedvenc. Ezt szoktam valamilyen darált hússal, sőt húskonzervvel is készíteni. Régebben jóval olcsóbbak voltak a darálthús konzervek, és valahogy finomabbak is, és ha gyorsan akartam valamit főzni, ez volt a legideálisabb recept. //azila.gportal.hu/gindex.php?pg=21636065

Mivel a fiam nagy ketchupe fogyasztó, szinte mindig mindenre tesz, így sokszor a szószba is nyomtam egy rendesebb adagot a paradicsompüré mellé, mert amúgy is tettem bele cukrot, hogy édeskés legyen, meg sok fokhagymát. Ha összekeverjük a szószt a tésztával, akkor igazságosabban jut minden adagra belőle, meg kissé tapadósabb is lesz, mert úgy jobban szeretik. persze sok sajt a tetejére. Néha reszelt sajttal megszórva, ha sok, akkor rétegezve sajttal tepsiben, a sütőben átsütve is készítettem. (Nálunk a gomba mumus, csak akkor teszek bele, ha a gyerekek nem esznek belőle, pedig úgy még finomabb.)

Üdv. Aliz

 


2013.09.26. 20:24 Idézet

Szia:)

Csodás ez az oldal.Számos űtmutatásnak vettem már itt hasznát,köszönöm.

Van egy link gyüjtő oldalam ha nem bánod beteszlek oda:)

http://manonautumn.wix.com/gasztro

Továbbá ha ellátogatnál egy másik oldalamra örömet okoznál.

mesevirag.ucoz.hu


2013.03.26. 13:26 Idézet
Szabó Jánosné

Kedves Aliz !!

Gyerekkorom kedvenc sütije volt a :non plus ultra

Lakodalmakba ettem,ott nagyon mutatós süti volt.

Én is megsütöttem ,de nem lett olyan magas csúcsos a hab ,hanem összesett kicsit.

Tudnál nekem segíteni,hogy mit tegyek a habba ,vagy hogy süssem,hogy ne essen össze.?

Nagyon tetszik az oldal,gratulálok hozzá !! :)


Válasz:

Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de csak most vettem észre a bejegyzésedet. Nem feltétlenül kell csúcsosnak lennie, de ha olyat szeretnél, akkor verd egy kicsit keményebbre a habot, és nyomózsákból nyomd a tésztakorongra, és a végén húzd egy kicsit felfelé. Ha nem túl folyós a hab, akkor megmarad a kis csúcs.. Sütése max. 180 fokon történjen.


2013.02.18. 09:11 Idézet
Aliz

Kedves Tipegő!

Nekem is hiányzik, de sajnos nem tudok olyat, amit erre az oldalra fel lehetne tenni. Már próbálkoztam. A bal oldali menüben  amennyire lehet, igyekszem  úgy csoportosítani az ételeket, hogy ne sokat kelljen keresni. Pl. a "Sós vendégvárók" alatt van az összes pogácsa. Ha valami konkrét receptet szeretnél, pl. Kijevi krémes, azt meg az "abc" szerinti keresőben megtalálod.


2013.02.16. 10:10 Idézet
tipego

nagyon tetszik, tényleg nagyon jo ez az oldal. viszont hiányzik rola (de lehet  hogy csak én v.ok béna)  egy  recept kereső. PL. ha pogácsát sütnék, be írnám  hogy pogácsák, és ki adná az összes pogi recept választékot.  Lehet hogy van itt ilyen csak nem találom????      tipego.


2013.02.13. 20:08 Idézet
Aliz

Kedves Lujzi!

Gyönyörű volt a cicád,különösen a pofija tetszik, nagyon sajnálom, hogy elütötték. Én is nagyon féltem ettől, meg a szomszéd kertekben lakó kutyáktól, éppen ezért van pórázon, ha kint van a kertben. Amúgy fajtiszta csincsilla perzsa, és nagyon kedves, szelid cica.

Üdv. Aliz


2013.02.13. 10:56 Idézet

Kedves Aliz!

Ma regisztráltam be magam, csak azért, hogy tudjak Neked írni, nem a receptekről (ami miatt a kedvenceim közé tettem az Aliz konyháját), hanem a gyönyörűséges állataid miatt, de főleg a szépséges cicádról. Nem tudom, hogy fajtatiszta-e, perzsa vagy más, de olyan gyönyörű cica, amilyent ritkán láttam, főleg azon a képen látszik szépsége, ahol az udvaron van pórázon. (Nekem is volt egy hasonló szépség, csupa vörösben, sajnos, elütötték.

Itt láthatod, ha van időd megnézni: 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=162825460420701&set=a.162825263754054.25212.100000797447045&type=3&theater

és itt:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=171044979598749&set=a.162825263754054.25212.100000797447045&type=3&theater

Szeretettel üdvözöllek: Lujzi

 


2012.12.30. 08:54 Idézet

Bocsánat, az őj, az persze  ÚJ  akart lenni :)


2012.12.30. 08:53 Idézet

Kedves Alíz!! Nagyon boldog új évet, erőt, egészzéget kívánok!! Magunknak pedig azt, hogy még sok őj receptet olvashassunk ezen az oldalon :) Üdvözlettel, Erzsi <3


Válasz:

Kedves Erzsi!

Köszönöm szépen a jókívánságokat. Én is nagyon sok szépet és jót kívánok az új évre, és köszönöm, hogy látogatod az oldalt.

Aliz

 


2012.11.29. 16:07 Idézet
Aliz

Kedves Agni!

Én is nagyon örülök, hogy rátaláltál az oldalamra. Már több mint 6 éve készítem, azóta én sem vagyok nagyon aktív a konyhalistán, néha olvasom, és néha elmegyek egy-egy találkozóra, de ez az oldal minden szabadidőmet elveszi. Persze nagyon szeretek vele foglalkozni. Te sem panaszkodhatsz, mert a Te blogod is nagyon jó, időnként meg szoktam nézni. A  pastizziodat meg rendszeresen készítem már vagy 10 éve.

Köszönöm, hogy írtál.:)

Üdv.: Aliz


2012.11.28. 10:50 Idézet

Szervusz kedves Alíz!

nagyon örülök, hogy rátaláltam végre az oldaladra, mert nagyon sokszor eszembe jutottál, mióta a konyhalistán nem vagyok aktív. Borzasztóan tehetséges vagy, igaziból meg is ijeszt ez a rengeteg jobbnál jobb recept és arra gondolok, mi, a mezeibb bloggolok, nem is kéne írjunk. Örülök, hogy jól vagy és továbbra is teljes erőbedobással sütsz-főzöl. Szeretettel üdvözöllek Görögországból, Ágni (http://www.gorogkonyha.com)


2012.10.03. 19:00 Idézet

Nagyon finomak a receptek,  nagyon ugyes vagy hogy ijen finomsagokat tudol kesziteni:).


Válasz:

Köszönöm szépen a dícséretet.:)


2012.09.13. 15:57 Idézet

Kedves Alíz!

Most néztem meg tőled egy receptet és hozzá a gyerekeid fotóit. Nagy öröm lehet két ilyen szép gyerek anyukájának lenni! Gratulálok hozzájuk! Erika


Válasz:

Kedves Erika!

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy.:)


[515-496] [495-476] [475-456] [455-436] [435-416] [415-396] [395-376] [375-356] [355-336] [335-316] [315-296] [295-276] [275-256] [255-236] [235-216] [215-196] [195-176] [175-156] [155-136] [135-116] [115-96] [95-76] [75-56] [55-36] [35-16] [15-1]

     
óra
     

Névnapi idézetek küldése...

     

Xukor (nyírfacukor) az egészséges édesítő.
Rendelés 10 %-os kedvezménnyel!

 

     
weblapfordító
     
Számláló
Indulás: 2006-09-23
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Kedvenc linkek
     

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!