Aliz konyhája - minden recepthez fázisfotók
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
Hobbi
     
Konyha
     
Receptek/1199
     
Ételfotók

Előételek
Levesek

Húsételek

Feltétek

Köretek

Hideg konyha, saláták

Tészták

Sós vendégvárók

Édességek

Egyszerű ételek

Halak

Egyebek

Kelt tészták,kenyerek

Tortaképek

     
90 napos diéta
     
Olavasóim receptjei

Receptek

     
Értesítés új receptről
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
TOP 100

100 receptajánlat (a 1100-ból), hogy megkönnyítsem a választást.

    ÉDESSÉGEK


Almahabos süti Aliz módra


Banános süti


Banános élvezet


Csokis meggyel töltött háromszögek


Diós csokoládészelet

 
Emeletes élvezet

 

Epres-zseléhabos sütemény

Tálalva.
Flambírozott banán vaníliaszósszal


Habos túrós pite

Kijevi krémes


Krémes meglepetés


Kókuszos almás


Különleges meggyes pite

Lehetetlen pite

 
Mennyei eledel


Méteres kalács

Narancsos kocka


Négerkocka szomszéd módra


Osztrák pikáns "tiramisu"

 
Őszibarackos rétes


Rakott palacsinta 


Részeges és túrós barát 

Rumos szilvás sütemény

Sárgabarack torta


Serpenyős rétes

 
Stracciatella


Sültfagylatos gofri

 
Sült túrógombóc

Tarka koh


Túróbundában sült banán


Túrókrémes tölcsérek


Túrós-kakaós kevert


Túrós-krémes pite


Túróval töltött zsemle


Verdens beste


Ferdinánd kalács

  SÓS VENDÉGVÁRÓK


Ági féle sajtos ropogós


 Káposztás virsli tésztában


Részeges pogácsa

 
Sajtkrémmel töltött pogácsa

 
Sajtos pogácsa


Sajtos pogácsa (rúd)


Sajtos-sonkás tekercs

 
Sonkás-sajtos rétes


Sós-omlós sütemény

    LEVESEK

 
Darálthúsos paradicsomleves


Dupla hagymás leves

 
Édes sütőtökleves


Gyümölcsleves túrós galuskával

 
Kantoni rizsleves curryvel

 
Káposztás bableves


Metélőhagymás kukorica krémleves

 
Norvég királyi leves

 
Rumos-mazsolás gesztenyeleves

 
Tárkonyos raguleves


Túrógombóc leves 

 HÚSÉTELEK, FELTÉTEK


Csirkecsíkok fűszeres tésztában


Fokhagymás csirkeragu


Fokhagymás sült lapocka


Fűszeres túróval töltött csirkemell

 
Hentesborda


Kókuszos csirke


Különleges töltött borda


Marhapörkölt vadász módra

Mogyorós rizzsel és mogyorókrémszósszal tálalom a húsdarabkákat.
Mogyorókrémes csirke


Paradicsomos káposzta húsgombóccal


Pilisi ragu


Rántott fagyasztott vagdalt


Rozmaringos-narancsos csirke

Tejszínes halragu leveles tésztában


Sajtos rakott csirkemell

 
Tanduri csirke


Tepsis diós hús


Vajpuha marhaszelet


Rántott tojás


Sajttekercs rántva


Tojásos rétes

 

  KÖRETEK


Fokhagymás, sajtos krumplipüré


Mandulás burgonyagolyó


Mogyorós burgonyapüré


Mustáros-hagymás krumpli

 
Palaó rizs


Resztelt krumpli


Rozmaringos krumpli


Tepsis burgonyalepény

Párolt rizzsel összekeverem és együtt pirítom.
Zöldséges-mogyorós rizs

         VEGYES


Csirke vajas tésztában

Meleg töltött tojás


Kukoricás chilis babsaláta


Mogyorós burgonyasaláta


Citromfüves rántott afrikai harcsafilé


Tejszines halfilé 


Csirkés-zöldséges tészta

 

Júhtúrós sztrapacska


Tojásos nokedli gazdagon

 

Hagymás rakott tojás

 

 

Tejfölös újkrumpli


Francia pirítós


Klubszendvics


Sajtos-tojásos pirítós

Sütőben megsütöm. 

Sonkás-sajtos tojás csészében

 

 

Töltött bundás kenyér

     
Torták

 

Anyáknapi torta

Cicitorta

 Karácsonyi torta 2010

Szülinapi torta II.

Málnazselés csokitorta

Tojáslikőrös autós torta

Trüffelkrémes patchwork torta

Valentin napi puncstorta

     
VendégKönyv
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]

2016.08.20. 20:58 Idézet

Jó estét kívánok mindenkinek, Dénes/  Dionýz csehul/ a nevem, Pilzenbol írok, mert nagyon tetszenek a receptek.Orulok, hogy megtaláltam  ezeket a oldalakat. Neharagudjatok a hibákért nem nagyon tudok magyarul csak amit édesanyám megtanított de nagyon buszke vagyok rá , hogy tudom a magyar himnusz szavait. A recepteket fogom lefordítani és a haveroknak adom oda. Sziastok és koszi az új receptekért.


2016.07.31. 11:08 Idézet
Babus

Nagyon szívesen!Üdv:Babus


2015.05.20 08:05
Babus

„ Jó az oldal,finomak és gratula!
Üdv:Babus))


Válasz:

Köszönöm szépen.:)


2016.05.26. 10:26 Idézet
SamGabor

Nagyon jó sütő mióta megvan sütőben csak nagyon ritkán sütük. Nekem a kedvencem benne az előre pácolt csirkecomb, alatta burgonyával. Gyorsan megsül, lédús marad, és más íze is van, minthe sütőben sütném. Brokkoli is szépen megsül benne. Az egyetlen dolog amitől tartottam hogy nem lehet előmelegíteni, de mikor először kipróbáltam megértettem miért. Olyan gyorsan éri el a sütési hőmérsékletet hogy gyakorlatilag szükségtelen is lenne az előmelegítés. Nekem ez a típus van http://www.muszakiarena.hu/termekek/sencor-smh-330-halogen-suto/3081 bárkinek ajánlom.


2016.05.26. 10:24 Idézet
SamGabor

Nagyon jó sütő mióta megvan sütőben csak nagyon ritkán sütük. Nekem a kedvencem benne az előre pácolt csirkecomb, alatta burgonyával. Gyorsan megsül, lédús marad, és más íze is van, minthe sütőben sütném. Brokkoli is szépen megsül benne. Az egyetlen dolog amitől tartottam hogy nem lehet előmelegíteni, de mikor először kipróbáltam megértettem miért. Olyan gyorsan éri el a sütési hőmérsékletet hogy gyakorlatilag szükségtelen is lenne az előmelegítés. Nekem ez a típus van http://www.muszakiarena.hu/termekek/sencor-smh-330-halogen-suto/3081 bárkinek ajánlom.


2015.06.02. 03:46 Idézet
Fanni

Kedves Alíz!

Amióta egyetemista vagyok és nem élek a szüleimmel, elszoktam a magyaros konyhától, a zsíros étektől. Ezért otthon állandó probléma, hogy mit főzzön édesanyám, mi az, amit megeszek. Nem áll a kezére mást főzni a magyaros ételeken kívül, én pedig nem vágyom ugyanazt a pár ételt enni, mint amikor az albérletemben vagyok. Nem mellesleg otthon már nem engedi anya, hogy én főzzek, hisz' pihenni járok haza havonta egyszer :) Ez az oldal annyit segített nekünk! A képek miatt még jobb!  Köszönjük Neked a sok ötletet, a rengeteg finom ételt!


Válasz:

Kedves Fanni!

Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést. Nayon örülök, hogy ízlenek az ételek.

Üdv. Aliz


2015.05.20. 08:05 Idézet
Babus

Jó az oldal,finomak és gratula!
Üdv:Babus))


Válasz:

Köszönöm szépen.:)


2014.12.19. 08:34 Idézet


2014.12.16. 16:15 Idézet

Szeretnék ajándékozni pár oklevelet  :

   


Válasz:

Köszönöm szépen.:)


2014.11.14. 17:31 Idézet
erzsoka erdelybol

Szia Aliz!Boldog nevnapot kivanok es tovabbi sok sikert a munkadba!


Válasz:

Köszönöm szépen, Erzsóka!:)


2014.10.23. 21:15 Idézet

Egy lakodalomban ettem ezt a sütit, nagyon fincsi volt. Azóta keresem a receptet :)

 


2014.06.16. 23:00 Idézet
Szia! Nagyon tetszik az oldalad
Tekintsd meg az enyémet, ha van kedved, egy nagyon jó kis játékról szól, és ha kedvetek van, kezdjetek el vele játszani is!
Üdv: Andris

2014.04.27. 16:28 Idézet
KKK

Kedves Alíz!

 

 

Nagyon szívesen!Mégegyszer gratulálok az oldalakért,finomságért!Sok sikert mindenben!Üdv:KKK


2014.04.27 10:47
Aliz

„ Kedves KKK!

Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek.

Üdv. Aliz


2014.04.27. 10:47 Idézet
Aliz

Kedves KKK!

Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek.

Üdv. Aliz


2014.04.26. 17:40 Idézet
KKK

Kedves Alíz!

 

Nagyon finomak és gratulálok Alíz Szerkinek!Üdv:KKK


2014.04.16. 13:57 Idézet
ice age

 Kedves Aliz!

 
Judit vagyok, 23 éves. Jómagam is viszonylag hamar,13 évesen megismerkedtem a főzéssel, és mindig is kedvelt időtöltéseim közé tartozott. Családom és rokonaim állították, hogy jól főzök, és én ezt a véleményt mindig is igyekeztem fenntartani (bevallom "háziasszonyi hiúságomat" legyezgette). Ám abba a hibába estem, amibe szerintem számos nő esik akár tudattalanul is, mégpedig, hogy végülis megragadtam kb. 10 jól bevált ételnél, melyeket folyamatosan ismételgettem. Bár emiatt senki nem tett nekem szemrehányást, amikor én magam erre rájöttem, kezdtem egyre inkább kétségbe vonni azt, hogy valóban olyan jó szakács vagyok e, mint állítják. Pár ételt nem túl nagy ördöngösség jól elkészíteni, és engem egyre inkább bántott ez a gondolat. Így párom, de főleg saját magam megerősítésére elhatároztam, hogy belevetem magam az internetbe és változtatok ezen! 
Ekkor találtam meg a Te oldaladat, amin már minden receptet végignéztem, és össze is állítottam egy kb. 400 ételből álló listát, amit mindenképpen meg szeretnék főzni. Azóta minden hétvégén én főzök vagy a páromnak, vagy a családomnak (attól függően, hol töltjük a hétvégét), és úgy döntöttem, míg a lista végére nem érek, nem főzöm meg kétszer ugyanazt az ételt. Már több, mint 40 különböző finomságot főztem-sütöttem meg az oldaladról, melyekről saját szórakozásomra fényképeket készítek, és azt kell mondjam sohasem okozott egyetlen recepted sem csalódást! Imádom az ízvilágot, amiben alkotsz, legyen akár hagyományos, akár kissé pikánsabb. Családom is elégedetten kebelezi be a segítségeddel készített ételeket, és gyakran már kedden érdeklődnek, hogy mi lesz az ebéd hétvégén! 
Mindezt azért szerettem volna megírni, mert mindezt Neked, az oldaladnak és a receptjeidnek köszönhetem! Hála a segítségednek a főzés nem csak kedves időtöltésemmé, vagy hobbimmá, de szenvedélyemmé vált.Néha továbbra is megmozdul bennem, hogy a sok dicséret, amit asztaltársaimtól kapok valójában nem engem illet, de kiengesztel a tudat, hogy együtt élvezhetjük azt a sok finomságot, ami jóvoltadból az asztalra kerül. 
Remélem nem zavartalak ezzel a hosszú értekezéssel, de úgy éreztem ki kell fejeznem, mennyire hálás vagyok Neked, még ha csak ilyen gyarló módon is tudom megtenni.
 
További sok boldog, alkotással teli évet kívánok Neked!
 
Judit

2014.03.07. 20:57 Idézet
NeMo

Ez az oldal fantasztikus! Vittem a linkedet, vinném a banneredet is, ha meglelném... Egyúttal szeretettel látlak saját weblapomon, ha időd engedi. Témáim: saját versek, magyarországi barangolásainkról fotók (Bükk, Pilis, Zala, Kisbalaton, és majd jön a többi, ahol jártunk, vagy járni fogunk...). Hivatásom: orvos, így természetesen az egészséges életmódokkal, torna/ételek/italok is foglalkozom a lapomon érintőleg, és épp gastronomiai oldalakból gyűjtöttem egy csokorra valót. Őszintén mondom, a tied magasan felülmúlja az összes többit, amit eddig megnéztem. Már csak a családi ebédek tervezéséhez is örülök, hogy ráleltem lapodra :))

NeMo


2014.01.15. 13:48 Idézet
Hencsi

Kedves Alíz!

Nagyon szép és kidolgozott az oldalad, nagyon tetszik! Ha van időd kérlek pillants be te is az én nem rég indult oldalamra!

Előre is köszi!

//honeybear.gportal.hu/


2013.10.17. 11:19 Idézet
Hajni

Kedves Alíz!

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ :) Maradok továbbra is rajongód :)

Hajni


2013.10.16 22:01
Hajni

„ Kedves Alíz!

 

Nagyon klassz az oldal, már több receptet is innen készítettem el. Egy dolgot viszont kérdeznék, hátha tudsz nekem segíteni. Volt régen a menzán az úgy nevezett "milánói". ( Ami persze igazából nem is az, mert abban sonka és gomba van nem darálthús.)

Esetleg annak a menzás izű makaróninak a receptjét nem ismered? Mert most azt keresem mindenhol, és sehol sem tudom felkutatni. A férjem is nagyon imádta :) 

Ha esetleg ismered kérlek add meg nekem. (hiába készítem el a világ legfinomabb Bolognai spagettiét az mintha egy teljesen más étel lenne. Hátha ismered a titkos összetevőket. 

Előre is nagyon köszönöm, és csak így tovább az oldalt :) 

Hajni


Válasz:

Kedves Hajni!

Sajnos (vagy szerencsére) nem tudom milyen lehet a menzás milánói, mert se én, se a gyerekeim nem voltunk soha menzások.

Érdekes ez az ugynevezett "milánói" elnevezés, mert még emlékszem arra, hogy valamikor régen, legalább 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volttak mindenféle szakácskönyvek, és a külföldi receptek sem gyűrűztek be az országba, és még a pizzát sem ismertük, minden olyan ételt, ami spagetti vagy makaróni volt, leöntve valamilyen paradicsomos szósszal, és a tetejére reszelt sajtot szórtunk, az mind "milánói" volt. (Én viszonylag hamar megismerkedtem az olasz konyhával, mert a szomszédom külkereskedőként gyakran utazott Olaszországba, ahonnan hozott elktromos pizzasütőt, tésztagépet, és alapanyagokat, és szoktunk olaszos ételeket főzni.)

Nálunk ez a nagy kedvenc. Ezt szoktam valamilyen darált hússal, sőt húskonzervvel is készíteni. Régebben jóval olcsóbbak voltak a darálthús konzervek, és valahogy finomabbak is, és ha gyorsan akartam valamit főzni, ez volt a legideálisabb recept. //azila.gportal.hu/gindex.php?pg=21636065

Mivel a fiam nagy ketchupe fogyasztó, szinte mindig mindenre tesz, így sokszor a szószba is nyomtam egy rendesebb adagot a paradicsompüré mellé, mert amúgy is tettem bele cukrot, hogy édeskés legyen, meg sok fokhagymát. Ha összekeverjük a szószt a tésztával, akkor igazságosabban jut minden adagra belőle, meg kissé tapadósabb is lesz, mert úgy jobban szeretik. persze sok sajt a tetejére. Néha reszelt sajttal megszórva, ha sok, akkor rétegezve sajttal tepsiben, a sütőben átsütve is készítettem. (Nálunk a gomba mumus, csak akkor teszek bele, ha a gyerekek nem esznek belőle, pedig úgy még finomabb.)

Üdv. Aliz

 


2013.10.16. 22:01 Idézet
Hajni

Kedves Alíz!

 

Nagyon klassz az oldal, már több receptet is innen készítettem el. Egy dolgot viszont kérdeznék, hátha tudsz nekem segíteni. Volt régen a menzán az úgy nevezett "milánói". ( Ami persze igazából nem is az, mert abban sonka és gomba van nem darálthús.)

Esetleg annak a menzás izű makaróninak a receptjét nem ismered? Mert most azt keresem mindenhol, és sehol sem tudom felkutatni. A férjem is nagyon imádta :) 

Ha esetleg ismered kérlek add meg nekem. (hiába készítem el a világ legfinomabb Bolognai spagettiét az mintha egy teljesen más étel lenne. Hátha ismered a titkos összetevőket. 

Előre is nagyon köszönöm, és csak így tovább az oldalt :) 

Hajni


Válasz:

Kedves Hajni!

Sajnos (vagy szerencsére) nem tudom milyen lehet a menzás milánói, mert se én, se a gyerekeim nem voltunk soha menzások.

Érdekes ez az ugynevezett "milánói" elnevezés, mert még emlékszem arra, hogy valamikor régen, legalább 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volttak mindenféle szakácskönyvek, és a külföldi receptek sem gyűrűztek be az országba, és még a pizzát sem ismertük, minden olyan ételt, ami spagetti vagy makaróni volt, leöntve valamilyen paradicsomos szósszal, és a tetejére reszelt sajtot szórtunk, az mind "milánói" volt. (Én viszonylag hamar megismerkedtem az olasz konyhával, mert a szomszédom külkereskedőként gyakran utazott Olaszországba, ahonnan hozott elktromos pizzasütőt, tésztagépet, és alapanyagokat, és szoktunk olaszos ételeket főzni.)

Nálunk ez a nagy kedvenc. Ezt szoktam valamilyen darált hússal, sőt húskonzervvel is készíteni. Régebben jóval olcsóbbak voltak a darálthús konzervek, és valahogy finomabbak is, és ha gyorsan akartam valamit főzni, ez volt a legideálisabb recept. //azila.gportal.hu/gindex.php?pg=21636065

Mivel a fiam nagy ketchupe fogyasztó, szinte mindig mindenre tesz, így sokszor a szószba is nyomtam egy rendesebb adagot a paradicsompüré mellé, mert amúgy is tettem bele cukrot, hogy édeskés legyen, meg sok fokhagymát. Ha összekeverjük a szószt a tésztával, akkor igazságosabban jut minden adagra belőle, meg kissé tapadósabb is lesz, mert úgy jobban szeretik. persze sok sajt a tetejére. Néha reszelt sajttal megszórva, ha sok, akkor rétegezve sajttal tepsiben, a sütőben átsütve is készítettem. (Nálunk a gomba mumus, csak akkor teszek bele, ha a gyerekek nem esznek belőle, pedig úgy még finomabb.)

Üdv. Aliz

 


2013.09.26. 20:24 Idézet

Szia:)

Csodás ez az oldal.Számos űtmutatásnak vettem már itt hasznát,köszönöm.

Van egy link gyüjtő oldalam ha nem bánod beteszlek oda:)

http://manonautumn.wix.com/gasztro

Továbbá ha ellátogatnál egy másik oldalamra örömet okoznál.

mesevirag.ucoz.hu


[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]

     
óra
     

Névnapi idézetek küldése...

     

Xukor (nyírfacukor) az egészséges édesítő.
Rendelés 10 %-os kedvezménnyel!

 

     
weblapfordító
     
Számláló
Indulás: 2006-09-23
     
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Kedvenc linkek
     

A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU    *****    Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77