|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Jó estét kívánok mindenkinek, Dénes/ Dionýz csehul/ a nevem, Pilzenbol írok, mert nagyon tetszenek a receptek.Orulok, hogy megtaláltam ezeket a oldalakat. Neharagudjatok a hibákért nem nagyon tudok magyarul csak amit édesanyám megtanított de nagyon buszke vagyok rá , hogy tudom a magyar himnusz szavait. A recepteket fogom lefordítani és a haveroknak adom oda. Sziastok és koszi az új receptekért.
|
Nagyon szívesen!Üdv:Babus
2015.05.20 08:05 Babus „
Jó az oldal,finomak és gratula!
Üdv:Babus))
|
Nagyon jó sütő mióta megvan sütőben csak nagyon ritkán sütük. Nekem a kedvencem benne az előre pácolt csirkecomb, alatta burgonyával. Gyorsan megsül, lédús marad, és más íze is van, minthe sütőben sütném. Brokkoli is szépen megsül benne. Az egyetlen dolog amitől tartottam hogy nem lehet előmelegíteni, de mikor először kipróbáltam megértettem miért. Olyan gyorsan éri el a sütési hőmérsékletet hogy gyakorlatilag szükségtelen is lenne az előmelegítés. Nekem ez a típus van http://www.muszakiarena.hu/termekek/sencor-smh-330-halogen-suto/3081 bárkinek ajánlom.
|
Nagyon jó sütő mióta megvan sütőben csak nagyon ritkán sütük. Nekem a kedvencem benne az előre pácolt csirkecomb, alatta burgonyával. Gyorsan megsül, lédús marad, és más íze is van, minthe sütőben sütném. Brokkoli is szépen megsül benne. Az egyetlen dolog amitől tartottam hogy nem lehet előmelegíteni, de mikor először kipróbáltam megértettem miért. Olyan gyorsan éri el a sütési hőmérsékletet hogy gyakorlatilag szükségtelen is lenne az előmelegítés. Nekem ez a típus van http://www.muszakiarena.hu/termekek/sencor-smh-330-halogen-suto/3081 bárkinek ajánlom.
|
Kedves Alíz!
Amióta egyetemista vagyok és nem élek a szüleimmel, elszoktam a magyaros konyhától, a zsíros étektől. Ezért otthon állandó probléma, hogy mit főzzön édesanyám, mi az, amit megeszek. Nem áll a kezére mást főzni a magyaros ételeken kívül, én pedig nem vágyom ugyanazt a pár ételt enni, mint amikor az albérletemben vagyok. Nem mellesleg otthon már nem engedi anya, hogy én főzzek, hisz' pihenni járok haza havonta egyszer :) Ez az oldal annyit segített nekünk! A képek miatt még jobb! Köszönjük Neked a sok ötletet, a rengeteg finom ételt!
Válasz:
Kedves Fanni!
Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést. Nayon örülök, hogy ízlenek az ételek.
Üdv. Aliz
|
Jó az oldal,finomak és gratula!
Üdv:Babus))
|
Szeretnék ajándékozni pár oklevelet :
|
Szia Aliz!Boldog nevnapot kivanok es tovabbi sok sikert a munkadba!
Válasz:
Köszönöm szépen, Erzsóka!:)
|
Egy lakodalomban ettem ezt a sütit, nagyon fincsi volt. Azóta keresem a receptet :)
|
Szia! Nagyon tetszik az oldalad
Tekintsd meg az enyémet, ha van kedved, egy nagyon jó kis játékról szól, és ha kedvetek van, kezdjetek el vele játszani is!
Üdv: Andris
|
Kedves Alíz!
Nagyon szívesen!Mégegyszer gratulálok az oldalakért,finomságért!Sok sikert mindenben!Üdv:KKK
2014.04.27 10:47 Aliz „
Kedves KKK!
Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek.
Üdv. Aliz
|
Kedves KKK!
Köszönöm szépen, és nagyon örülök, hogy tetszenek a receptek.
Üdv. Aliz
|
Kedves Alíz!
Nagyon finomak és gratulálok Alíz Szerkinek!Üdv:KKK
|
Kedves Aliz!
Judit vagyok, 23 éves. Jómagam is viszonylag hamar,13 évesen megismerkedtem a főzéssel, és mindig is kedvelt időtöltéseim közé tartozott. Családom és rokonaim állították, hogy jól főzök, és én ezt a véleményt mindig is igyekeztem fenntartani (bevallom "háziasszonyi hiúságomat" legyezgette). Ám abba a hibába estem, amibe szerintem számos nő esik akár tudattalanul is, mégpedig, hogy végülis megragadtam kb. 10 jól bevált ételnél, melyeket folyamatosan ismételgettem. Bár emiatt senki nem tett nekem szemrehányást, amikor én magam erre rájöttem, kezdtem egyre inkább kétségbe vonni azt, hogy valóban olyan jó szakács vagyok e, mint állítják. Pár ételt nem túl nagy ördöngösség jól elkészíteni, és engem egyre inkább bántott ez a gondolat. Így párom, de főleg saját magam megerősítésére elhatároztam, hogy belevetem magam az internetbe és változtatok ezen!
Ekkor találtam meg a Te oldaladat, amin már minden receptet végignéztem, és össze is állítottam egy kb. 400 ételből álló listát, amit mindenképpen meg szeretnék főzni. Azóta minden hétvégén én főzök vagy a páromnak, vagy a családomnak (attól függően, hol töltjük a hétvégét), és úgy döntöttem, míg a lista végére nem érek, nem főzöm meg kétszer ugyanazt az ételt. Már több, mint 40 különböző finomságot főztem-sütöttem meg az oldaladról, melyekről saját szórakozásomra fényképeket készítek, és azt kell mondjam sohasem okozott egyetlen recepted sem csalódást! Imádom az ízvilágot, amiben alkotsz, legyen akár hagyományos, akár kissé pikánsabb. Családom is elégedetten kebelezi be a segítségeddel készített ételeket, és gyakran már kedden érdeklődnek, hogy mi lesz az ebéd hétvégén!
Mindezt azért szerettem volna megírni, mert mindezt Neked, az oldaladnak és a receptjeidnek köszönhetem! Hála a segítségednek a főzés nem csak kedves időtöltésemmé, vagy hobbimmá, de szenvedélyemmé vált.Néha továbbra is megmozdul bennem, hogy a sok dicséret, amit asztaltársaimtól kapok valójában nem engem illet, de kiengesztel a tudat, hogy együtt élvezhetjük azt a sok finomságot, ami jóvoltadból az asztalra kerül.
Remélem nem zavartalak ezzel a hosszú értekezéssel, de úgy éreztem ki kell fejeznem, mennyire hálás vagyok Neked, még ha csak ilyen gyarló módon is tudom megtenni.
További sok boldog, alkotással teli évet kívánok Neked!
Judit
|
Ez az oldal fantasztikus! Vittem a linkedet, vinném a banneredet is, ha meglelném... Egyúttal szeretettel látlak saját weblapomon, ha időd engedi. Témáim: saját versek, magyarországi barangolásainkról fotók (Bükk, Pilis, Zala, Kisbalaton, és majd jön a többi, ahol jártunk, vagy járni fogunk...). Hivatásom: orvos, így természetesen az egészséges életmódokkal, torna/ételek/italok is foglalkozom a lapomon érintőleg, és épp gastronomiai oldalakból gyűjtöttem egy csokorra valót. Őszintén mondom, a tied magasan felülmúlja az összes többit, amit eddig megnéztem. Már csak a családi ebédek tervezéséhez is örülök, hogy ráleltem lapodra :))
NeMo
|
Kedves Alíz!
Nagyon szép és kidolgozott az oldalad, nagyon tetszik! Ha van időd kérlek pillants be te is az én nem rég indult oldalamra!
Előre is köszi!
//honeybear.gportal.hu/
|
Kedves Alíz!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ :) Maradok továbbra is rajongód :)
Hajni
2013.10.16 22:01 Hajni „
Kedves Alíz!
Nagyon klassz az oldal, már több receptet is innen készítettem el. Egy dolgot viszont kérdeznék, hátha tudsz nekem segíteni. Volt régen a menzán az úgy nevezett "milánói". ( Ami persze igazából nem is az, mert abban sonka és gomba van nem darálthús.)
Esetleg annak a menzás izű makaróninak a receptjét nem ismered? Mert most azt keresem mindenhol, és sehol sem tudom felkutatni. A férjem is nagyon imádta :)
Ha esetleg ismered kérlek add meg nekem. (hiába készítem el a világ legfinomabb Bolognai spagettiét az mintha egy teljesen más étel lenne. Hátha ismered a titkos összetevőket.
Előre is nagyon köszönöm, és csak így tovább az oldalt :)
Hajni
Válasz:
Kedves Hajni!
Sajnos (vagy szerencsére) nem tudom milyen lehet a menzás milánói, mert se én, se a gyerekeim nem voltunk soha menzások.
Érdekes ez az ugynevezett "milánói" elnevezés, mert még emlékszem arra, hogy valamikor régen, legalább 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volttak mindenféle szakácskönyvek, és a külföldi receptek sem gyűrűztek be az országba, és még a pizzát sem ismertük, minden olyan ételt, ami spagetti vagy makaróni volt, leöntve valamilyen paradicsomos szósszal, és a tetejére reszelt sajtot szórtunk, az mind "milánói" volt. (Én viszonylag hamar megismerkedtem az olasz konyhával, mert a szomszédom külkereskedőként gyakran utazott Olaszországba, ahonnan hozott elktromos pizzasütőt, tésztagépet, és alapanyagokat, és szoktunk olaszos ételeket főzni.)
Nálunk ez a nagy kedvenc. Ezt szoktam valamilyen darált hússal, sőt húskonzervvel is készíteni. Régebben jóval olcsóbbak voltak a darálthús konzervek, és valahogy finomabbak is, és ha gyorsan akartam valamit főzni, ez volt a legideálisabb recept. //azila.gportal.hu/gindex.php?pg=21636065
Mivel a fiam nagy ketchupe fogyasztó, szinte mindig mindenre tesz, így sokszor a szószba is nyomtam egy rendesebb adagot a paradicsompüré mellé, mert amúgy is tettem bele cukrot, hogy édeskés legyen, meg sok fokhagymát. Ha összekeverjük a szószt a tésztával, akkor igazságosabban jut minden adagra belőle, meg kissé tapadósabb is lesz, mert úgy jobban szeretik. persze sok sajt a tetejére. Néha reszelt sajttal megszórva, ha sok, akkor rétegezve sajttal tepsiben, a sütőben átsütve is készítettem. (Nálunk a gomba mumus, csak akkor teszek bele, ha a gyerekek nem esznek belőle, pedig úgy még finomabb.)
Üdv. Aliz
|
Kedves Alíz!
Nagyon klassz az oldal, már több receptet is innen készítettem el. Egy dolgot viszont kérdeznék, hátha tudsz nekem segíteni. Volt régen a menzán az úgy nevezett "milánói". ( Ami persze igazából nem is az, mert abban sonka és gomba van nem darálthús.)
Esetleg annak a menzás izű makaróninak a receptjét nem ismered? Mert most azt keresem mindenhol, és sehol sem tudom felkutatni. A férjem is nagyon imádta :)
Ha esetleg ismered kérlek add meg nekem. (hiába készítem el a világ legfinomabb Bolognai spagettiét az mintha egy teljesen más étel lenne. Hátha ismered a titkos összetevőket.
Előre is nagyon köszönöm, és csak így tovább az oldalt :)
Hajni
Válasz:
Kedves Hajni!
Sajnos (vagy szerencsére) nem tudom milyen lehet a menzás milánói, mert se én, se a gyerekeim nem voltunk soha menzások.
Érdekes ez az ugynevezett "milánói" elnevezés, mert még emlékszem arra, hogy valamikor régen, legalább 30 évvel ezelőtt, amikor még nem volttak mindenféle szakácskönyvek, és a külföldi receptek sem gyűrűztek be az országba, és még a pizzát sem ismertük, minden olyan ételt, ami spagetti vagy makaróni volt, leöntve valamilyen paradicsomos szósszal, és a tetejére reszelt sajtot szórtunk, az mind "milánói" volt. (Én viszonylag hamar megismerkedtem az olasz konyhával, mert a szomszédom külkereskedőként gyakran utazott Olaszországba, ahonnan hozott elktromos pizzasütőt, tésztagépet, és alapanyagokat, és szoktunk olaszos ételeket főzni.)
Nálunk ez a nagy kedvenc. Ezt szoktam valamilyen darált hússal, sőt húskonzervvel is készíteni. Régebben jóval olcsóbbak voltak a darálthús konzervek, és valahogy finomabbak is, és ha gyorsan akartam valamit főzni, ez volt a legideálisabb recept. //azila.gportal.hu/gindex.php?pg=21636065
Mivel a fiam nagy ketchupe fogyasztó, szinte mindig mindenre tesz, így sokszor a szószba is nyomtam egy rendesebb adagot a paradicsompüré mellé, mert amúgy is tettem bele cukrot, hogy édeskés legyen, meg sok fokhagymát. Ha összekeverjük a szószt a tésztával, akkor igazságosabban jut minden adagra belőle, meg kissé tapadósabb is lesz, mert úgy jobban szeretik. persze sok sajt a tetejére. Néha reszelt sajttal megszórva, ha sok, akkor rétegezve sajttal tepsiben, a sütőben átsütve is készítettem. (Nálunk a gomba mumus, csak akkor teszek bele, ha a gyerekek nem esznek belőle, pedig úgy még finomabb.)
Üdv. Aliz
|
Szia:)
Csodás ez az oldal.Számos űtmutatásnak vettem már itt hasznát,köszönöm.
Van egy link gyüjtő oldalam ha nem bánod beteszlek oda:)
http://manonautumn.wix.com/gasztro
Továbbá ha ellátogatnál egy másik oldalamra örömet okoznál.
mesevirag.ucoz.hu
|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
| |