|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
imádom a lapot(L) annyi jó recept van rajta. amugy nem teszel fel hagymaleves receptet? |
Kedves Lenke!
Köszönöm szépen, hogy ilyen szépet írtál.:) |
Örülök, hogy megtaláltam a lapodat.Nagyon sok recepttel foglalkozó oldalt láttam már és ismerek, de ez viszi el a fő díjjat. Gratulálok és köszönöm!Lenke |
Kedves Alíz! Szeretném megkérdezni, hogy a sajtos bundában rántott csikénél a tányéron, ott hátul, mi az??? |
Kedves Dati! Jól látod, ez nem csúsztatott palacsinta, mert azt még át kell sütni, ezt meg csak melegíteni, ez akár hidegen is finom.
Aliz |
Kedves Alíz! A palacsinta nem "csúsztatott" ugye? szóval mindkét oldalát megsütöd?
Dati |
Kedves Alíz! Ez a rakott palacsinta mindent visz el fogom készíteni.
Válasz: Szia Dati! Sok sikert hozzá, nagyon finom.:) |
Szia Anci!
Írtál a fórumba, mert nem látok szöveget, csak azt, hogy beléptél? Valami elcsúszott, mert a jobboldali menű jön be rajta. Nem tudom visszaállítani. Írok a webmesternek, addig is ide válaszolj! Örülnék, ha képet is küldenél. Ide csak úgy lehet képet felrakni, hogy ha az már valahol fent van a neten, egy képtárban vagy honlapon, és van url címe, amit itt a szövegdoboz fölött, a kép ikonra kattintva, be lehet illeszteni. Csak úgy a számítógépből nem lehet beilleszteni. Ha elküldöd, én felteszem.
Üdv:
Aliz
|
Szia Anci!
Köszönöm szépen az elismerést.:) Örülnék, ha megosztanád velem a kedvenc receptjeidet. Ha lehet, akkor a főzés Fórumba írd, de ha nincs kedved regisztrálni vagy belépni, akkor itt is megteheted. Előre is köszönöm.:)
Üdv.
Aliz |
Szia Alíz!
Nem olyan régen találtam rá az oldaladra. Nagyon tetszik és csak gratulálni tudok hozzá. Én is nagyon szeretek sütni- fözni, bár még sokat kell tanulnom, hogy olyan ügyes legyek mint te. Nekem is va pár receptem amit szeretek és ha gondolod szivesen megosztom veled.
Üdv: Anci |
Szia Dati!
Köszönöm szépen a rendszeres látogatást.:) Ezt a "nyulas" csirkét érdemes kipróbálni, mert nagyon finom.:)
Üdv.
Aliz |
Kedves Alíz!
Minden nap benézek hozzád. Ez a csirke, ami majdnem nyúl... hát mondhatom, nagyon jól néz ki! Gratulálok!
Dati |
Szia Dati!
Jól látod, ez is olyan égetett tészta, mint a képviselőfánk, csak a sajt miatt nem lesz annyira üreges, mint az.
Üdv.
Aliz |
Szia Alíz!
Ez a füstölt sajtos pogácsa olyan, mint a képviselőfánk tésztája? (persze az sajt nélkül). ki fogom próbálni, köszönöm az újabbnál újabb recepteket!
Üdvözöllek: Dati |
Kedves Judit!
Köszönöm szépen az elismerő szavakat, és remélem sikerrel próbálod ki a recepteket.:) Igyekszem a választékot rendszeresen bővíteni.:) |
Kedves Alíz! Nagyon tetszik az oldalad,a legjobban az fogott meg ebben az oldalban, hogy részletesen, képekkel illusztrálva írod le lépésről lépásre a recepteket. Én még nagyon kezdő szakács vagyok, szóval innen fogom venni az ötleteket.
|
Dati!
Köszönöm szépen, én is ezt kívánom Neked.:)
Aliz |
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
| |