|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Hello!!! jo az oldal látszik hogy sokat foglalkoztál velle....mit szolnál egy buttoncseréhez jelezz vissza az oldalam vendégkönyvébe www.bigkillers.gportal.hu |
Szia!Nagyon igényes az oldal,tetszettek a képes útmutatók,ahogy lépésről lépésre bemutatod az elkészítést.El van mentve,úgyhogy gyakori látogatód leszek.
Üdvözlettel:Éva |
Szia Izike!
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságot. Voltam az oldaladon, nagyon tetszik. Azt hiszem gyakran fogom látogatni.:)
Aliz |
Szia Alíz, lejjebb láttam az aktualitását, ezért én is kívánok sok boldog névnapot, a 7 napba még belefér:)
Szeretettel várlak az oldalaimon:
|
Kedves Gyöngyi!
Köszönöm szépen a névnapi jókívánságot.:)
Aliz |
Nagyon boldog névnapot kívánok! Szeretettel: Gyöngyi |
Kedves Erika!
Köszönöm szépen.:)
Még nem próbáltam, de jó ötlet. Szerintem töltelékkel is működik, hiszen a töltelék nem nyers, a hús alul, meg felül biztos átsül.
Majd számolj be, hogy milyen lett!:)
Szia.
Aliz |
Szia Alíz !
Gratulálok a honlapodhoz látszik, hogy sok munkát fektettél bele, de megérte mert nagyon jó, és precíz.
Múlt héten kipróbáltam a tepsis rántott húst karajjal, és nagyon finom lett. Vasárnapra ebédvendégeket hívtam, és arra gondoltam, ha a kiklopfolt karajt megtölteném egy kis császárszalonnás-gombás-sajtos töltelékkel, vajon ezzel a módszerrel meg merjem-e csinálni ! Kérlek írd meg, mi a véleményed az ötletemről, és azt is te próbáltál-e már valamilyen töltött húst így rántani. Várom válaszodat: Jámborné Erika Gyuláról. |
Szia Edi!
Köszönöm szépen.:)
Aliz |
Szia Alíz nagyon jók a receptek!!! Szia Edi!! |
Kedves Aliz! Még aktuális :) Holnap sütöm! Köszi a választ! Ja, és nem csak guszta,hanem finom is volt a pipi)
Szia)
Edit |
Kedves Edit!
Most nem voltam túl gyors a válasszal, mert pár napig be se néztem a vendégkönyvbe.:( Ha még aktuális a kérdés, természetesen feltekert állapotban kell kinyújtani.:)
Remélem a csirke finom is volt, nem csak guszta a kinézete.:)
Szia.
Aliz |
szia) Köszi a gyors választ! Kipróbálom a részeges pogácsát! Egy naiv kérdés: amikor feltekered, utána hogyan lesz megint téglalap alakú? Feltekert állapotban kell kinyújtani?
Ma elkészítettem a "csirkecomb burgonyakabátban"-t, most lett kész, nagyon guszta, nemsoká meg is kóstoljuk :)
szia!
Edit |
Kedves Edit!
Köszönöm szépen a pozitív véleményedet. Ne add fel a pogácsát, csak keresd meg a legjobb receptet.:) Én hosszú évekig szinte csak a Sajtos pogácsát sütöttem, mert az az egyik legjobb recept, jók az arányok és nagyon finom. Az azonban minden pogácsára igaz, hogy frissen a legjobb, másnapra mindegyik szárazabb lesz. Nálunk nem szokott maradni, de ha mégis, akkor azonnal be kell tenni a fagyasztóba, s ha előveszed, és felolvad, majdnem olyan mint frissen, ha meg pár percre beteszed a sütőbe is, akkor meg pont olyan. Minél magasabb a zsiradéktartalma, annál kevésbé szárad ki.
Nem túl régi felfedezés a Részeges pogácsa, most ez a kedvencem, mert hihetetlenül leveles lesz és nagyon finom.
A sajttal töltött pogácsa is nagyon finom, de az nem az az igazi pogácsa, amit az ember csak úgy gyorsan összedob, bár megéri a macerát.
Próbáld ki mindhármat és talád meg a neked legigazibbat, hogy bármikor szívesen süss egy jó pogácsát!:)
Aliz |
Kedves Alíz! Tegnap tévedtem ide véletlenül, szuper a honlap, fantasztikusan tudsz sütni, főzni. Órákig nézegetem, olvasgatom a recepteket, ilyen jó honlapot még nem láttam, gratu! Kipróbálom a sajttal töltött pogácsádat hamarosan, bár megígértem, hogy soha többet nem sütök pogácsát, mert nekem mindig olyan száraz:( Még ezt kipróbálom, ha nem sikerül, soha többet ! :) Még egyszer gratu az oldalhoz!
Edit |
Kedves Ditte!
Köszönöm szépen a dícséretet.:) Ha egyszer sok időm lesz, minden nap találsz majd új receptet, de most örülök, ha heti 3-at sikerül feltenni. Azért csak gyere minden nap!.:)
Szia.
Aliz |
Szia Alíz!
A kedvencek között vagy. Minden nap izgatottan megyek a honlapra hogy vajon alkottál-e valami szépet, finomat.
Már néhányat kipróbáltam, mind jól sikerült és finom volt. Még egyszer köszönöm.
Marosvári Ditte |
Kedves Marcsi!
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik.:) A recepteket a saját szórakoztatásomon túl azért teszem fel, hogy mások is kipróbálják, és használják, így semmi kifogásom nincs az ellen, ha leszeded őket.:)
Gyere gyakran, mert heti 3-4 étellel bővül a választék, ha az időm is engedi.
Üdv.
Aliz |
Szia Aliz.
Gratulálok a honlapodhoz, nagyon tetszik. Remek ötlet, hogy képekkel illusztrálod a főzés-sütés folyamatát. Ez nagyon hasznos. Már pár receptet leszedtem (csak saját célra). Ezután is sűrűn foglak látogatni.
Üdv.Marcsi |
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
| |