|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
Kedves Aliz!
Csak nemrég bukkantam rá az oldaladra, de azóta szó szerint függővé váltam! Amúgy is nagy kreatívkodó voltam a konyhában, de itt olyan egyszerű és ötletes ételek vannak, amik nem is értem, hogy miért nincsenek benn a köztudatban! Szuperek az illusztrációk, remekül csoportba van szedve minden! Egyszóval minden elismerésem, és remélem még sok-sok szuper recepttel örvendeztetsz meg minket! Hajrá-hajrá,csak így tovább!
(Esetleg ha felkerülne még több diétás recept - itt főként a csökkentett szénhidrát tartalomra gondolok - akkor nagyon de nagyon boldoggá tennél :D )
Válasz:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a kedves bejegyzést, már az ilyenek miatt is érdemes folytatnom.Ami a diétás ételeket illeti, majd igyekszem a jövőben többet készíteni. Amúgy a legtöbb édességet már cukor helyett Xukorral készítem, ha csak a szűk családomnak sütök, mert még elég drága, így a nagyobb társaságnál marad az olcsóbb cukor. Xukorból ugyanannyi kell, mint cukorból, meg úgy is néz ki, így nem mindig tüntetem fel a receptekben, ha nem cukorral készül, hiszen a Látogatóim többsége nem a diétás ételeket keresi, és sokakat elborzasztana a Xukor ára.:)
|
Gombóc!
Köszönöm szépen.:)
Írd meg az e-mal címedet! Pont mos scenneltem be egyet, de az nem tudom ide bemásolni.:)
|
Szia AlizMa regisztráltam,és máris lenne egy kérdésem.Karácsonyra kacsa sültet szeretnék narancsosan,még igy nem készítettem, római tálban sütném,és tőlled kérnék tanácsot,hogy készitsem el,köszönöm,és minden elismerésem az oldal,és az étel fotók gyönyörűek.Sok sikert.és további szép napot,ezen gyönyörű,és sikeres oldalon
|
Erika!
Most találtam egy jó receptet, bescanneltem, de ide nem tudom bemásolni. Írj egy címet az alizwiw@index.hu -ra, és elküldöm.
|
Kedves Erika!
Fácánból még nem főztem levest, de a levesben főtt húsból készítettem pl. gombócot a levesbe, ami nagyon jó levesbetét lett.
Sajtos csirkegombóc leves
A húsból, jól befűszerezve a nagymamám szokott finom sülteket készíteni. Hozzá ő többnyire tormamártást, paradicsommártást, vagy valamilyen gyümölcsmártást készített. Ezekre nincs receptem, mert nem nagyon készítek mártásokat. Takarékos menü
A húst pl. keverheted valamilyen majonézes salátához, mint pl. az orosz hússaláta, vagy a tésztasaláta, de le is lehet darálni és jól megfűszerezve valamilyen fasírtfélét készíteni belőle és lefagyasztani, majd jó lesz az ünnepek után egy főzelékhez feltétnek. A hús egy részét meg a zöldségekkel együtt kínáld a leves mellé! Nálunk azért nem marad főtt hús, mert mindenki szereti leszedegetni a húst és vagy a levesbe belerakja és úgy eszi meg, vagy majonézes tormával csak úgy.
Ledarálva, kicsit fűszerezve, átpirítva jó rakott, zöldséges ételekhez..:)
Nálunk Gina (a kutyánk) a nagy maradéketüntető.:)
|
Szervusz Alíz !
Ide is írok Neked, mert szeretnék tanácsot kérni a karácsonyi menűmmel kapcsolatban.
Az biztos, hoy a búbos húst fogom elkészíteni, mert már második éve, hogy ezt kér a család.
Fácánleves lesz előtte, amit 2 fácánból fogok főzni, még előtte egy nappal. Viszont szeretném, ha a fácán húsa is elfogyna, mert múlt évben is kisütöttük ugyan a főtt húst, de nem igazán ettük meg.
Tudnál-e valamilyen mártást, vagy valamilyen elkészítési módot, hogy a fácán húsa is elfogyjon ?
Válaszodat előre is köszönöm !
Üdvözlettel: Erika az ercsihamiról !
|
Kedves Alíz.
Olyan csodálatos remek oldalad van, nagyon örülök hogy rátaláltam, a kislányomnak-és a barátnőmnek is ajánlottam az oldalt, a csodálatos receptjeidet.
köszönöm hogy itlehettem:Julianna
Válasz:
kedves Julianna!
Köszönöm szépen a kedves bejegyzésedet, és örülök, hogy itt voltál.:)
|
Kedves Alíz!
Nagyon hasznos az oldalad, de nem találom azt a májkrémes leveles tésztás csavart finomságot amire egy kolléganőm hívta fel a figyelmemet?
Ha tudnál nékem segíteni,szép napokat, köszönettel! Angi
Válasz:
Kedves Angi!
Kenőmájas csavart a neve, és a Sós vendégvárók között, meg a főoldalon is megtalálható, a Receptkeresőben is. Receptek A-Z-ig.:)
|
most vásároltam a páromnak szeretnék recepteket,hogy makszimálisan ki tudja használni előre is köszönöm
2010.05.31 12:49
Hajni
„Kedves Alíz!
Légkeveréses főzőedény használatához kerestem receptet,a Te oldaladat dobta ki a Google.Remélem nem haragszol meg,de a segítségedet szeretném kérni.Kipróbáltam az edényt:pogácsát sütöttem benne,de az alja sületlen maradt.Csirke combot is sütöttem benne,az meg nem lett elég puha,viszont a bőre nagyon finom ropogós lett.Így hát csalódtam benne és fontolgatom,hogy visszaviszem.Olyan nagyon sokáig vágytam rá mire meg tudtam venni.Most rizsfelfújtat próbálok készíteni,ha az sem sikerül akkor végképp feladom.Kérlek segíts lehet nem a készülékkel van a baj, hanem velem.”
Válasz:
Most se tudok többet írni, mint amit Hajninak is válaszoltam 2010.05.31-én. Akkor leírtam az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat. Azóta sincsenek konkrét receptek. Talán még a Nők Lapja fóromban olvashatsz róla valamit, mert még akkor, amikor én megvettem indítottam egy fórumot, és van benne néhány hozzászólás. Azt itt találod. http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=224045
Üdv. Aliz
|
Kiprobaltam piciiren tanacsat, megkosoltam az uj HELLT, vmi hihetetlen :D
|
Kedves Alíz!
Én nem régen regisztráltam ezen az oldalon.
Remek receptek és fotók találhatók itt, egyszóval szuper az oldal.
Már rögtön kérdezni is szeretnék. Életmód váltás miatt vettem egy HAUSER típusú légkeveréses főzőedényt., de receptet alig mellékeltek hozzá. A Te oldalad is kidobta a kereső.De, én nem találtam itt ilyen recepteket. Amennyiben tudsz, kérlek segíts nekem.
Előre is köszönöm, további sok sikert e remek oldalhoz. Lazsu
|
Sziasztok!imádom az emeletes élményt!!én mondjuk ugy csinálom hogy utánna kitöltök pohárba Hellt és kásásra fagyasztom ezzelkinálom pokoli együtt!!remélem az ujjal is sikerülni fog!
|
Szia Alíz!
Kérdezni szeretnék egy pár dolgot a "kincsesládika" sütemény receptjével kapcsolatban ha lehet. Mert megszeretném sütni és néhány dologban nem vagyok biztos.
Először is milyen nagyságú tepsiben sütötted?
A receptben van írva, hogy kell bele liszt. Milyen? (sima, félgrizes, grizes)
És még valami én Szlovákiából vagyok és nem tudom hogy itt be e fogom tudni szeretni a Hulala tejszínt. Ha nincs olyan akkor mivel helyettesíthetem?
Válaszodat előre is köszönöm.
Zsuka.
Válasz:
Szia Zsuka!
Én abban a tepsiben sütöttem, amit a tűzhelyemhez kaptam. Mivel 50 cm-es a tűzhely (talán a 60 cm-es elterjedtebb), ezért egy kicsivel kisebb, mint a nagy un. gáztepsik. A babapiskóta mérete inkább mérvadó, mert az mindenhol egyforma. A 16. képen láthatod kirakva a piskótákat. (Próbáld ki az üres tepsiben, így pontos méretet kapsz!) A liszt szinte mindig sima, ha nem az, akkor külön jelzem a receptben. Hulala helyett egyszerű habtejszínt használj, csak tegyél bele zselatint vagy habfixálót, hogy ne essen össze. (Ezt a Hulala után zárójelben írtam is.) Ha nincs Hulala, akkor keress valami olyasmit, hogy cukrászhab, vagy növényi tejszín. Nem olyan finom, mint az igazi tejszín, de nagyon egyszerű vele bánni. Soha nem fordul elő, hogy nem lehet felverni, ellentétben a tejszínnel, és nem esik össze hosszabb állás után sem.Sok sikert hozzá, remélem sikerülni fog.:)
|
Kedves Ilona!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen szépeket írsz nekem.:) Sok sikert a receptekhez!
|
Szia Aliz!
RÉgóta barangolok a gaszrto oldalakon, de ilyen jót, áttkinthetőt mint a Tiéd még nem találtam. Nagyon igényes, látszik sok munkát forditottál az elkészitéséhez. Azt hiszem nagyon sok receptedet kifogom próbálni. Szerettel gratulálok és további sok sikert kivánok Neked!
ilona
|
Kedves Erzsike!
Köszönöm szépen.:)
|
Kedves Aliz gratulálok az 5 éves szülinaphoz nagyon jó az oldal mindig váron,hogy külöd az
e-mail-t köszönöm szépen.
Üdv. Erszike!!!
|
Gratulálok az oldaladhoz, azt hiszem sürűn fogok idejárni.
A barackos-sajtos rántott csirke receptedet fogom elkészíteni holnap, remélem sikerülni fog.
Válasz:
Köszönöm szépen, remélem jól sikerült a csirke.:)
|
Kedves Márti!
Köszönöm szépen az érdeklődésedet a könyv iránt, és a pozitív véleményedet róla, de sajnos nincs belőle, és egyenlőre nem is lesz.
|
[526-507] [506-487] [486-467] [466-447] [446-427] [426-407] [406-387] [386-367] [366-347] [346-327] [326-307] [306-287] [286-267] [266-247] [246-227] [226-207] [206-187] [186-167] [166-147] [146-127] [126-107] [106-87] [86-67] [66-47] [46-27] [26-7] [6-1]
| |